Rapid

Ionel Dănciulescu… președinte? Glumă sau ipoteză reală?

Ionel Dănciulescu a fost aproape de a bifa și al treilea club dintre granzii Bucureștiului, FC Rapid 1923. Fostul director sportiv de la Dinamo a recunoscut totul la emisiunea „Liga Digisport”. „La fcsb nu m-aș vedea. Am prea mare respect pentru ceea ce a reprezentat Dinamo pentru mine și e greu. Am mai avut o ofertă la fel de tentantă de la o persoană la care țin foarte mult, i-am mulțumit, dar mi-e destul de greu. Da, de la o echipă importantă”, a spus Dănciulescu. El a părăsit recent Dinamo, însă a recunoscut că a fost ofertat și de FC Rapid 1923. Fostul mare atacant de la Steaua și Dinamo a explicat de ce a refuzat.

Ionel Dănciulescu a fost contactat de conducătorii de la FC Rapid 1923

După ce a fost întrebat dacă este vorba de FC Rapid 1923, Dănciulescu a spus: „Da, după ce am plecat de la Dinamo. Dar e complicat, e greu, cu toate că e o persoană la care țin foarte mult, îl respect enorm, dar mi-e greu. Era pe o funcție de președinte. A fost o discuție amicală de vreo 4-5 minute.”

„În fotbalul românesc și în societatea românească respect și recunoștință nu prea mai găsești pe nicăieri. În fotbal și peste tot se practică chesia asta de nași, de fini, de rudenie, de prietenie. Valoarea profesională nu prea mai contează în niciun domeniu. Eu așa văd lucrurile.”

L-ar fi înlocuit pe Ovidiu Burcă

„Sau faptul că ești competent în ceea ce faci. E mult mai impotant să ai prieteniile alea care te ajută și pot să te înfigă acolo unde trebuie. Asta e realitatea. Probabil de aia suntem într-o mediocritate în sport, în general. Nu mai progresăm, batem pasul pe loc sau suntem într-un regres vizibil”, a explicat Dănciulescu.

La FC Rapid 1923, Dănciulescu l-ar fi înlocuit pe Ovidiu Burcă în funcție.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.