Rapid

O legendă rapidistă îl „pensionează” pe Ionuț Voicu. Are dreptate?

Fundașul dreapta Ionuț Voicu (35 ani) a dispărut din echipa FC Rapid 1923 odată cu începerea play-off-ului de promovare din Liga 2. Iar suporterii au început să-și pună semne de întrebare. Experimentatul jucător nu s-a regăsit pe foaia de joc nici la meciul de debut pentru Dan Alexa pe bancă, 0-0 în deplasare cu CS Mioveni. Nici în partida de la Ploiești, 0-0 cu Petrolul. Așa că suporterii au început să lanseze diferite scenarii pe rețelele de socializare. Lipsa din teren a lui Ionuț Voicu a fost asociată cu îndepărtarea lui Daniel Pancu și sosirea lui Dan Alexa. Fundașul fiind perceput ca un apropiat al fostului antrenor, dar unele voci susțin că nici vârsta nu l-ar avantaja în lupta pentru titularizare.

Ionuț Voicu s-a accidentat la spate

La cele două meciuri disputate până acum de către FC Rapid 1923 în play-off-ul Ligii 2, Dan Alexa l-a reprofilat pe fundașul central Tano Bonnin (30 de ani). Cel care i-a luat locul lui Ionuț Voicu pe partea dreaptă. Spaniolul a fost integralist atât în jocul cu Mioveni, cât și cu Petrolul. În defensivă, în ambele jocuri, au prins toate minutele Facundo Mallo, Alexandru Iacob și Petre Goge. Acesta din urmă fiind cel desemnat să fie căpitan. E drept, 1923.ro a făcut cercetări și principala cauză a acestei absențe misterioase este o accidentare la spate pe care fundașul dreapta a suferit-o. Rămâne de văzut însă cum va reintra acesta în circuit după această problemă.

Nae Stanciu îl sfătuia pe Ionuț Voicu să pună ghetele în cui

La începutul lunii iunie, legenda Rapidului Nae Stanciu îi recomanda și el lui Ionuț Voicu să se ”pensioneze”. Într-un interviu acordat pentru ProSport LIVE. „Ionuț Voicu trebuie să-și aleagă ori treningul de antrenor, ori costumul din administrația clubului Rapid. Eu știu că mai poate, dar nici chiar așa. Deci a întâmpinat dificultăți destule și la Divizia B. Am un mare respect pentru el, ca pentru toți jucătorii care au jucat foarte mulți ani de zile la Rapid. Dar pentru el treningul sau costumul de administrator al clubului Rapid ar fi foarte bun”, mărturisea Nae Stanciu, conform liga2.prosport.ro.

Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla care este, în continuare, situația lui Ionuț Voicu, cel care a fost căpitan în ultimul sezon.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.