Ce ironie! Primul gol din 2020 pentru FC Rapid 1923. Desființați fotbalul românesc!

FC Rapid 1923 Video
FC Rapid 1923 Video

Ironic, FC Rapid 1923 a reușit primul gol oficial din 2020. Într-un meci pierdut, 1-2, acasă, cu Campionii FC Argeș. Un adversar insuportabil la vedere, din punct de vedere fotbalistic, care are, de exemplu, un oarecare Năstăsie, fost jucător prin Liga 1, care a avut nevoie de patru tentative de șut să dea unul mai de Doamne-ajută. La golul lui Șerbănică, ați pune o pasă de-ale celui mai sus amintit, dar dacă nu era propriul coechipier să o bage în poartă, bifam un șut care ieșea în aut. Și nu de poartă. Pe urmă Prepeliță, pe care îl credeam retras demult. Cam ăsta e adversarul care a bătut cu 2-1 în Regie.

Liga 1 ar putea crește precum numărul de cazuri de COVID-19

elefant.ro%20

Să zicem ceva de jocul FC Rapid 1923? Vorbește de la sine clasamentul și modul de exprimare, așa că să mai facem și noi un deserviciu care nu ajută pe nimeni din sutele de mii de oameni care ne citesc lunar, nu are rost. Există varianta ca Liga 1 să înghețe. Fiindcă atât de profesionist e fotbalul românesc încât cazurile de COVID-19 cresc ca ciupercile după torențiale. Jenant. Ar putea să nu mai retrogradeze nimeni și să promoveze patru. Așa că ai lui Alexa, dacă nu termină pe 5 sau pe 6 totuși, au ceva șanse. La ce bun? Vom vedea. Nu le-am da șanse prea mari, dacă n-am vedea cum arată fotbalul românesc. Sigur, cine să îl comenteze? Cei care nu văd în ce fel lovește Năstăsie mingea, dar care urlă că Tătaru a greșit flagrant?

FC Rapid 1923, părtașă într-un fotbal ce ar trebui oprit. Definitiv!

De aia sunt comentatori care sunt la pupitru la meciuri de Liga 2 din România și nu sunt, să zicem, măcar la curling. Că li s-ar potrivi mai bine. Însă acolo se transmit doar competițiile de clasă mondială, nu orice simulacru. Sigur, Tătaru putea face mai multe la golul 2, dar nici nu se poate spune că Buffon sau Schmeichel, de exemplu, la 18 ani, nu ar fi putut lua un asemenea gol fără a li se putea imputa lor. Altă discuție. Chiar și așa, echipele care au jucat azi se pregătesc, cumva de Liga 1. O ligă care oricum este deplorabilă. O măsură de bun simț nu ar fi mărirea ei la 18 echipe, ci desființarea cu totul. Serios, nu ar plânge nimeni după fotbalul românesc…