Daniel PancuScandal

Daniel Pancu, dezvăluiri incredibile despre arbitrul Iulian Dima

Daniel Pancu consideră că Iulian Dima nu trebuia delegat la meciul dintre FC Rapid 1923 și Petrolul din cauza relațiilor de rudenie pe care le are cu un oficial al unei rivale de-ale giuleștenilor. Cel mai probabil, Pancu vizează relațiile familiale pe care centralul le are cu Valeriu Argăseală.

Daniel Pancu, acuze dure după Petrolul – FC Rapid 1923 0-0

Nu suntem respectați, nu se poate ca Rapidul să fie nedreptățită în halul ăsta. Ne jucăm cu inimile a sute de mii de oameni. Trebuie să fim responsabili când numim un arbitru care are legături cu o persoană din cadrul unui club rival cu noi. Noi ce să mai facem? Cât să vorbim?”

„Vom face comunicate, plângeri, dar le-am tot făcut sezonul ăsta. Nici acum nu mă simt bine, e greu de descris prin ce am trecut. Am înțeles că arbitrul are acoperire regulamentară, dar nu e posibil să dai repetare și a treia oară. E ceva ce nu am mai întâlnit. Cu arbitraje de maniera aceasta nu avem nicio șansă. Eu am tras un semnal de alarmă și când am fost antrenor, a anunțat Daniel Pancu, după meciul de la Ploiești.

Faza care a cauzat, în principal, nemulțumirea lui Daniel Pancu a avut loc în minutul 65 al meciului, când Petrolul a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, care avea să se fie executată de trei ori, din cauza poziției portarului Rapidului, Mihai Popa, care avea să fie și eliminat, pentru două cartonașe galbene, scrie digisport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.