Daniel NiculaeRapid

Manea nu a prelungit cu FC Rapid 1923. Daniel Niculae în locul lui? Iată răspunsul!

Daniel Niculae a fost succint când a venit vorba de FC Rapid 1923. „Nu mă întorc la Rapid, chiar dacă mi se propune funcția lui Nicolae Manea. Manea a plecat pentru că i-a expirat contractul și nu i s-a propus prelungirea”, a spus Daniel Niculae, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. Fostul director sportiv al FC Rapid 1923, Florin Manea, s-a despărțit de echipă. După ce i-a expirat contractul la începutul lunii iulie, scrie digisport.ro.

Daniel Niculae a făcut parte din proiect timp de un an

Daniel Niculae a menționat că, totuși, va rămâne suporter pe viață și că nu poate fi supărat pe nimic din ceea ce înseamnă Rapid. Evident, toată lumea știe că Nico este un rapidist adevărat. Motiv pentru care, atitudinea sa este una cât se poate de normală și de anticipată de toți suporterii vișinii. Reamintim că fostul mare atacant din Giulești a făcut parte în perioada 2017 – 2018 din proiectul Academia Rapid. Devenit ulterior FC Rapid 1923.

Pe lângă faptul că a fost golgheterul echipei în liga a 4-a, unde a dat peste 40 de goluri, și a obținut promovarea în primul eșalon, Niculae a îndeplinit neoficial și funcția de președinte – asta pentru că nu semanse nimic în acest sens. Reamintim că actualul președinte al FC Rapid 1923 este Daniel Pancu.

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.