Manea nu a prelungit cu FC Rapid 1923. Daniel Niculae în locul lui? Iată răspunsul!

Daniel Niculae

Daniel Niculae a fost succint când a venit vorba de FC Rapid 1923. „Nu mă întorc la Rapid, chiar dacă mi se propune funcția lui Nicolae Manea. Manea a plecat pentru că i-a expirat contractul și nu i s-a propus prelungirea”, a spus Daniel Niculae, în cadrul emisiunii Digi Sport Special. Fostul director sportiv al FC Rapid 1923, Florin Manea, s-a despărțit de echipă. După ce i-a expirat contractul la începutul lunii iulie, scrie digisport.ro.

Daniel Niculae a făcut parte din proiect timp de un an

Daniel Niculae a menționat că, totuși, va rămâne suporter pe viață și că nu poate fi supărat pe nimic din ceea ce înseamnă Rapid. Evident, toată lumea știe că Nico este un rapidist adevărat. Motiv pentru care, atitudinea sa este una cât se poate de normală și de anticipată de toți suporterii vișinii. Reamintim că fostul mare atacant din Giulești a făcut parte în perioada 2017 – 2018 din proiectul Academia Rapid. Devenit ulterior FC Rapid 1923.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pe lângă faptul că a fost golgheterul echipei în liga a 4-a, unde a dat peste 40 de goluri, și a obținut promovarea în primul eșalon, Niculae a îndeplinit neoficial și funcția de președinte – asta pentru că nu semanse nimic în acest sens. Reamintim că actualul președinte al FC Rapid 1923 este Daniel Pancu.

 

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae lansează nucleara despre Ben Arfa: "Poate ne vom intersecta"