Dan Alexa: „Trebuia să câștigăm. Nu mai am ce să schimb”

Dan Alexa
Dan Alexa, meci incredibil

Dan Alexa a debutat pe banca giuleștenilor cu o remiză albă și este dezamăgit de modul în care au finalizat jucătorii săi anumite acțiuni. Dan Alexa spune că are probleme în compartimentul ofensiv, din această cauză a început cu Hlistei vârf: „Am dominat jocul, am ratat patru situații foarte mari prin care puteam închide jocul. Echipa a avut dinamică, a avut situații, ultima decizie a fost greșită. Puteam să și pierdem la ultima fază, dar sunt două puncte mari pierdute. Trebuia să câștigăm.

Alexa: „Nu am ce să mai schimb, trebuie să le ridic moralul jucătorilor”

„Labeau a venit foarte târziu în România, Vali Alexandru a fost accidentat. M-au nemulțumit deciziile luate în anumite situații. Sunt meciuri cu miză, e normal să fie tensiune. Toate meciurile sunt finale. Din păcate sunt doar cinci jocuri. Clasamentul a rămas la fel, să vedem ce se va întâmpla la final. Nu am ce să mai schimb, trebuie să le ridic moralul jucătorilor”, a spus Dan Alexa, după 0-0 cu CS Mioveni, scrie digisport.ro.

CS Mioveni și FC Rapid 1923 au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul din play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. Pentru giuleșteni urmează meciul cu Petrolul Ploiești. Acesta se va juca tot în deplasare, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:15.

CITEȘTE ȘI  MERCATO | FC Rapid 1923 a mai pus pe liber un jucător