Rapid

Dan Alexa, șocat de ce s-a întâmplat la Petrolul – FC Rapid 1923

Dan Alexa (40 de ani) s-a arătat uimit de ce s-a întâmplat în meciul dintre Petrolul și FC Rapid 1923, scor 0-0. Prahovenii au primit un penalty pe care l-au ratat de trei ori consecutiv, în timp ce giuleștenii au terminat partida în nouă oameni.

”În ce condiții s-a jucat e maximum ce se putea obține. Ce am trăit astăzi nu am mai trăit niciodată. Îi aștept pe cei de la Mioveni cu un nou comunicat, că s-a creat impresia că se fac jocurile pentru Rapid. Sper ca de acum să se gândească lumea la lucrul ăsta. Jucătorii plângeau, ați văzut, că e ceva care se întâmplă o dată în carieră.”

„Un exces de zel al tușierului și un roșu acordat ușor. Am venit încrezători că putem câștiga și vreau să-mi felicit jucătorii pentru cât au suferit. E un punct mare. La meciul cu FC Argeș trebuie să câștigăm, chiar dacă ne vor lipsi jucători”, a declarat tehnicianul bucureștenilor.

Dan Alexa: „Tușierul a vrut să iasă în evidență!”

”E clar că tușierul a vrut să iasă în evidență, dar astfel de lucruri pot strica parcursul unei echipe. Așa ceva poate periclita cariere, produce suferință multă. Am jucat 35 de minute în 9 oameni și am avut și ocazie de a înscrie, prin Goge. Cu șase puncte la meciurile de acasă putem spera la promovare. Celor cârcotași, care spuneau că promovăm oricum, meciul ăsta le va da de gândit, a mai spus Alexa.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.