Dan Alexa, șocat de ce s-a întâmplat la Petrolul – FC Rapid 1923

Dan Alexa vs. coronavirus
Dan Alexa vs. coronavirus

Dan Alexa (40 de ani) s-a arătat uimit de ce s-a întâmplat în meciul dintre Petrolul și FC Rapid 1923, scor 0-0. Prahovenii au primit un penalty pe care l-au ratat de trei ori consecutiv, în timp ce giuleștenii au terminat partida în nouă oameni.

”În ce condiții s-a jucat e maximum ce se putea obține. Ce am trăit astăzi nu am mai trăit niciodată. Îi aștept pe cei de la Mioveni cu un nou comunicat, că s-a creat impresia că se fac jocurile pentru Rapid. Sper ca de acum să se gândească lumea la lucrul ăsta. Jucătorii plângeau, ați văzut, că e ceva care se întâmplă o dată în carieră.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Un exces de zel al tușierului și un roșu acordat ușor. Am venit încrezători că putem câștiga și vreau să-mi felicit jucătorii pentru cât au suferit. E un punct mare. La meciul cu FC Argeș trebuie să câștigăm, chiar dacă ne vor lipsi jucători”, a declarat tehnicianul bucureștenilor.

Dan Alexa: „Tușierul a vrut să iasă în evidență!”

”E clar că tușierul a vrut să iasă în evidență, dar astfel de lucruri pot strica parcursul unei echipe. Așa ceva poate periclita cariere, produce suferință multă. Am jucat 35 de minute în 9 oameni și am avut și ocazie de a înscrie, prin Goge. Cu șase puncte la meciurile de acasă putem spera la promovare. Celor cârcotași, care spuneau că promovăm oricum, meciul ăsta le va da de gândit, a mai spus Alexa.

CITEȘTE ȘI  "Rapid are maximum de puncte, dar nu e nici la jumătate din potențial"