O știai pe asta? Daniel Isăilă a refuzat să preia FC Rapid 1923!

Daniel Isăilă
Daniel Isăilă

Daniel Isăilă (47 de ani), fostul selecționer al echipei naționale de tineret, a fost invitatul emisiunii ProSport Live. Unde a vorbit despre ofertele primite în ultima perioadă. Ultima dată la Al-Hazem, în Arabia Saudită, unde a antrenat timp de aproximativ doi ani, Daniel Isăilă se află în discuții avansate cu Baniyas. Echipă de pe locul 9 în clasamentul primei ligi din Emiratele Unite Arabe. Acesta a fost contactat și de FC Rapid 1923 și Dinamo din Liga 1, însă a refuzat ofertele celor două cluburi importante din România.

Daniel Isăilă a refuzat Dinamo din Liga 1 și FC Rapid 1923

Antrenorul român a explicat de ce a refuzat să semneze cu Dinamo din Liga 1, FC Rapid 1923 și a evitat chiar și ofertele pe care le-a primit din zona arabă.

„Sincer, atunci când am plecat din Arabia Saudită, de la Al-Hazem, după o perioadă extrem de lungă departe de casă, departe de familie, aveam nevoie de pauză. Indiferent ce ofertă ar fi fost aș fi refuzat-o. La fel de bine au fost și oferte din Golf și le-am refuzat. Am spus că până în vară, când va începe noul sezon, nu voi semna cu nimeni. Până la urmă a venit această criză cu pandemia, această problemă. Pentru mine a fost ca o mănușă tot acest aspect negativ. L-am transformat într-unul pozitiv. M-am bucurat de familie, de soție, de fetele mele. Am fost mai mult timp împreună”, a spus Daniel Isăilă, la ProSport Live.

Nu exclude o revenire în România

Ultima dată, Daniel Isăilă a antrenat-o în Liga 1 pe Astra Giurgiu, în perioada aprilie 2013 – octombrie 2014. Ulterior a fost antrenor secund la prima reprezentativă și în perioada decembrie 2016 – iunie 2018 a condus echipa națională de tineret. Chiar dacă, poate, s-a obișnuit cu primele și salariile uriașe din Arabia Saudită, Daniel Isăilă nu exclude varianta unei reveniri în Liga 1.

„Banii nu sunt cei mai importanți în viață. Este o meserie pe care o fac cu plăcere. Atâta timp cât voi avea entuziasm și atâta timp cât în țară, chiar dacă banii nu sunt atât de mulți, va fi un proiect sănătos, pe termen lung, cu o infrastructură bine pusă la punct, de ce nu?”, a spus Daniel Isăilă.