Dan Alexa, cu cărțile pe față: „Suntem pregătiți pentru un baraj cu Dinamo”

Dan Alexa vs. coronavirus
Dan Alexa vs. coronavirus

Dan Alexa a comentat pentru Telekom Sport posibilitatea ca FC Rapid 1923 şi Dinamo să se înfrunte într-un posibil baraj de retrogradare – promovare. Un coşmar pentru fanii celor două formaţii! Totuși, un posibil duel pentru supravieţuire / promovare în Liga 1 între Dinamo şi FC Rapid 1923 este văzut drept un lucru foarte posibil. De către antrenorul giuleştenilor, Dan Alexa.

Dan Alexa a explicat de ce crede în barajul Dinamo

”Este foarte posibil acest lucru. La Dinamo au fost probleme. Din păcate pentru ei a fost şi acel caz de Covid care i-a ţinut şapte zile în casă. Dinamo dacă va pierde următoarele jocuri va fi într-o situaţie disperată şi orice e disponibil”, a mărturisit Alexa, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Daniel Pancu nu a semnat pentru moment contractul care îl tranformă în preşedintele FC Rapid 1923. Alexa a comentat această situaţie. ”Pancu încă nu a semnat contractul de preşedinte, nu s-au înţeles la nişte condiţii. Sperăm ca zilele următoare să se finalizeze”, a spus tehnicianul giuleştenilor.

În altă ordine de idei, ipoteza avansată de Dan Alexa pare a prinde tot mai mult contur, mai ales după ce Dinamo a cedat, rușinos, 1-3 acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în primul meci oficial jucat după perioada de întrerupere a campionatului.

CITEȘTE ȘI  Lucian Goge: "Sincer cred că o să mă vaccinez pentru că vreau să călătoresc"