SUCCES RAPID | Mike Tyson și forța de a renaște la 53 ani. VIDEO

Mike Tyson
Mike Tyson

Orice fan al sportului de calitate știe cine este Mike Tyson. Nu ai cum să trăiești în secolul XXI și să nu fi auzit de Iron Mike. Unul dintre cei mai mari boxeri din istorie. Mulți spun cel mai mare, cel puțin la categoria grea. Un succes rapid, da. Pentru care au fost necesare decenii. De mărire, decădere cruntă și, iată, acum, o regenerare fabuloasă. Îl aduc acum în discuție pe Mike Tyson pentru că în această lună am văzut câteva lucruri incredibile. În primă fază, un antrenament publicat de fostul mare sportiv. În care își anunță, cumva, revenirea în ring la… 53 ani. Nu asta ar fi marea știre.

Mike Tyson a pierdut peste 600 milioane de dolari!

De fapt, m-a șocat că, mi s-a părut, Mike Tyson arată într-o formă fizică mai bună ca NICIODATĂ! La 53 de ani deci, da? Și nu vorbim despre vreun sedentar sau vreun nene care a avut 400 de kile la viața lui și și-a schimbat stilul de viață. Nunu, ci despre cineva care din 56 de meciuri de box profesionist a câștigat 50! Cu o forță în pumn nimicitoare, dar și cu un temperament incendiar, Tyson a fost, mai ales în anii ’90, în topul piramidei sportului mondial. A ajuns la câștiguri totale de peste 300 milioane de dolari. Conform altor surse, aproape de 700 milioane! Cine mai știe?

De la droguri la veganism

Pentru Mike Tyson, banii chiar au fost un succes rapid, pe care l-a risipit la fel de repede. Toți banii, da’ toți, s-au dus pe apa sâmbetei și la mijlocul primului deceniu din acest secol, fostul mare boxer a declarat falimentul. Pentru o datorie de 23 milioane de dolari. Wow! Fabulos! Cum să ajungi de la +685 la -23… milioane. Sigur, se poate. Lucrurile nu păreau să ducă în direcția potrivită, dar Iron Mike și-a revenit. Și încă ce spectaculos! Dintr-un dependent de alcool, droguri și alte medicamente, dintr-un consumator de prostituate, după cum el însuși a explicat aici, Tyson a devenit… vegan! Bine, din 2013, dar rezultatele se văd mai bine de la un an la altul.

Și-a revenit fizic, dar și financiar

Veganismul este un capitol pe care, poate, îl voi aborda mai în detaliu cândva. Acum însă este suficient să spun că lui Tyson i-a adus un tonus colosal. Acum, averea sa este de trei milioane de dolari. O fracție din cât a avut cândva, dar, totuși, un semn că mereu o putem lua de la capăt, dacă ne dorim. Mike Tyson planifică să revină în ring, în meciuri de 3-4 reprize. Probabil că asta îi va rotunji consistent veniturile și consider că așa și trebuie să fie. Mai ales că sunt convins că va avea un impact incredibil. Pentru cei care se îndoiesc ce înseamnă acest succes rapid pentru Mike Tyson, atașez mai jos filmulețul de la antrenamentul pe care l-a postat. Imaginile vorbesc cel mai bine!

Cele mai recente imagini cu Mike Tyson

Foto: hindustantimes.com