SONDAJ | S-au supărat Campionii și Miovenii. Oare pasă cuiva dacă se retrag?

Mioveni - FC Rapid 1923 1-5 Sondaj

Reacțiile a doi conducători, pe care le redăm mai jos, ne-au determinat să apelăm și la un sondaj. Suntem curioși ce crede lumea după acest tam-tam! După ce a văzut imaginile cu rapidiștii încălcând condițiile de pregătire impuse prin ”Protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor”, aceasta fiind a doua oară în care încalcă regulile autorităților, conducerea clubului Campionii FC Argeș a decis să ia atitudine. Gruparea piteșteană cere, prin președintele Consiliului de Administrație Cristian Gentea, Federației Române de Fotbal și autorităților să ia măsuri urgente împotriva formației bucureștene, pentru a nu se mai repeta această situație, altfel amenință cu retragerea din competiția Ligii 2, scrie liga2.prosport.ro.

Gentea who?

Gentea explică prin ce dificultăți trece clubul pe care îl conduce pentru a respecta măsurile de sănătate. În timp ce un adversar din play-off-ul Ligii 2 se antrenează după propriile reguli, ”bătrându-și joc de noi”, spune conducătorul.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

”Sunt total dezamăgit de ce am văzut azi că s-a întâmplat la un antrenament al echipei Rapid București. Îmi pare sincer rău că nu am insistat la ultima videoconferință ținută de FRF, să adoptăm niște măsuri pentru cluburile care nu respectă protocolul. La care am aderat toții, fără excepție. Cred că ce am văzut astăzi pune și FRF într-o poziție inconfortabilă față de Ministerul Sănătății.”

Ce să spunem, așteptăm retragerea cu lacrimi în ochi…

„Ne chinuim la Pitești să punem la dispoziție patru terenuri de antrenament, pe toată durata zilei, pentru a fi respectat protocolul, iar Rapid își bate joc de noi! Nu știu dacă vom promova. Am fost cei care am spus imediat că soluția FRF îndeplinește principiul de a dezavantaja cât mai puține cluburi. Dar este clar că UTA și Turris Turnu Măgurele au motive să fie “supărate”. Nici nu vom accepta ca unii să se considere deasupra celorlalți, sau chiar deasupra legii. Luăm în calcul chiar retragerea din competiție, dacă nu se iau măsuri!”, a anunțat Cristian Gentea.

De la Mioveni e groasă, se bagă însuși primarul la protest!

”Ca urmare a informațiilor și imaginilor care au apărut pe canalele media, din care reiese clar, faptul ca echipa Rapid București încalcă din nou regulile, nerespectând protocolul medical pentru antrenamente impus de autorități, cât și de FRF în această Stare de Alertă generată de pandemia de COVID-19, ca reprezentant al orașului Mioveni și susținător al echipei de fotbal CS Mioveni, transmit acest mesaj către FRF, ca formă de protest. Asemenea președintelui FC Argeș, colegul Cristian Gentea, consider că echipa Rapid București trebuie sancționată pentru lipsa de fair-play și încălcarea normelor impuse de autorități.”

Pe mai puțin de jumătate de teren, dar dacă nu dați suprafața exactă…

„Deși, conform protocolului emis de ministerele Sănătății, respectiv Tineretului și Sportului, reluarea pregătirii sportive în grup mai mare de patru persoane este interzisă, formația giuleșteană se pare că nu ține cont de această regulă, staff-ul Rapidului organizând antrenamente în grup, chiar de 18 jucători, toți comasați pe mai puțin de o jumătate de teren de pregătire. Conform protocolului, pe un teren de antrenament trebuie să fie maximum patru sportivi. Aceasta este a doua încălcare a regulamentului, după ce echipa Rapid a reluat antrenamentele încă din 27 aprilie și nu după 15 mai, conform deciziei FRF și MTS, cum era normal.”

Alte echipe sunt Turris și Petrolul, dacă nu vă veneau

„În prezent CS Mioveni, Campionii FC Argeș, UTA și alte echipe se antrenează și ele, dar în grupuri de câte patru jucători însoțiți de unul sau cel mult doi membri ai staff-ului tehnic, respectând regulile protocolului impus de FRF și Ministerul Sănătății. Deși acum, mai clar și mai transparent decât în alți ani, lupta pentru promovarea în Liga I este deschisă pentru mai multe echipe, iar presiunea este enormă, considerăm că regulamentul este unic și strict pentru toate echipele contracandidate la promovare, indiferent de renume sau palmares”, a spus acesta, conform aceleiași surse, liga2.prosport.ro.

Sondaj

Îngrijorați fiind de poziția celor două strașnice competitoare, cu nume de o uriașă rezonanță, echipa 1923.ro s-a gândit să facă un sondaj prin care să contabilizeze ce magnitudine ar avea la nivel global retragerea din competiție a Mioveniului sau, și mai grav, a marii Campionii. Tu ce votezi în acest sondaj?

Cum vei fi impactat de o retragere din competiție a echipelor Campionii și Mioveni?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...