Horia Manoliu iese la atac: „Au plătit un drept litigios și ei știu asta”

Horia Manoliu

Horia Manoliu, presedintele AFC Rapid face o serie de dezvaluiri de ultim moment despre situatia siglei pe care trebuie sa o imparta cu FC Rapid 1923. Curtea de Apel Bucuresti a decis ca FC Rapid 1923 trebuie sa imparta sigla cu AFC Rapid. Chiar daca presedintele echipei din Liga a 2-a, Ovidiu Burca, a spus ca FC Rapid 1923 a cumparat sigla cu 400.000 de euro plus TVA, Horia Manoliu, presedintele AFC Rapid, il contrazice si spune ca de fapt sigla nu apartine niciuneia dintre echipe.

Ce a declarat Horia Manoliu

„Este prima ora din noiembrie 2017 cand se intampla acest lucru, sa ies sa vorbesc public. As vrea sa stabilim o problema. Ovidiu Burca afirma mereu ca suntem o entitate muribunda. Nu inteleg de ce continua cu acest discurs. Noi din mai anul trecut nu mai suntem in insolventa. Suntem curati ca lacrima. Nu mai avem de dat niciun ban la ANAF, din contra, ANAF are sa ne dea noua 20.000 de lei. Aceasta cu entitate muribunda il rog sa o probeze. Hai sa vedem cine are datorii mai mari si de la cine. Asta mentioneaza ei tot timpul ca au platit. Au platit un drept litigios. Si-au asumat faptul ca au cumparat un drept litigios.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Există din 2015 această marcă, pe care ei pretind că au cumpărat-o”

„Ei recunosc acest lucru. Este un proces de rol din 2018. Ganditi-va la urmatorul lucru. Ei si-au asumat cu buna stiinta acest lucru. Recunosc existenta acestui proces si faptul ca incep sa piarda. Ei nu sunt titularul acestei marci. Titular este Fotbal Club Rapid SA. Exista din 2015 aceasta marca pe care ei pretind ca au cumparat-o, dar nu este a lor. Exista doua marci, una, sigla istorica, care exista din 2001, care apartine AFC Rapid si este inregistrata la Tribunal si aceasta marca inregistrata la OSIM. Este batalia intre sigla noastra si aceasta sigla inregistrata fraudulos la OSIM”, a declarat Horia Manoliu, la PRO X.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Ciprian Deac: "Nu se poate șterge cu buretele, țin cu Rapid de mic"