Daniel PancuRapid

NEWS ALERT | Daniel Pancu a primit contractul de președinte!

Fostul antrenor al FC Rapid 1923, Daniel Pancu, a primit propunerea de contract pentru funcția de președinte al clubului. Pancu a precizat că mai sunt niște clauze de negociat, dar s-a declarat optimist în privința unui acord. În luna martie, Daniel Pancu (42 de ani) a fost demis de la Rapid, după ce a condus echipa timp de un an şi jumătate, reușind să promoveze din Liga a 3-a. Fostul atacant a declarat la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ că a fost convins de către suporteri să revină la club, într-o funcție cu care nu este familiarizat.

Ce a declarat Daniel Pancu despre contract

Azi am primit contractul, pentru că sunt niște clauze de negociat. O să analizez în seara asta. În mod normal, nu cred că o să fie probleme. Dar până nu semnezi, nu ești în funcție. Ovidiu Burcă e președintele clubului, vom vedea cum va fi noua organigramă. Încă sunt antrenorul echipei în acte, nu am semnat rezilierea de contract. Am fost la echipă, am văzut condițiile de antrenament.”

„Terenul se prezintă mai bine decât acum câteva luni. Nu este o situație ideală, după această pauză, dar suntem optimiști. Jucătorii s-au pregătit în grupuri de câte patru, la intervale orare diferite. Am văzut ce imagini au apărut în presă, am discutat cu staff-ul și nu știu cum s-a ajuns la acea situație. Dar a fost un caz izolat“, a spus Daniel Pancu la DigiSport, citat de realitateasportiva.net.

Pancone, impresionat de noul stadion

Altfel, în aceeași zi, Pancone a fost și pe șantierul noului Giulești. El se așteaptă, conform informațiilor primite, ca arena să fie gata în decembrie. Sperăm că 2020! 🙂 Viitorul președinte de la FC Rapid 1923 a oferit și primele impresii de la fața locului la Digi Sport: M-a impresionat. Am fost acolo ieri. Nu mă așteptam să fie așa. Nu pare mic deloc, chiar dacă are 14.000 de locuri. Tribunele sunt foarte aproape, vin așa de sus. Tribuna a doua este mai mică. Sunt convins că va fi o atmosferă senzațională. Decibelii nu se vor mai duce în aer, vor rămâne în stadion.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.