Daniel PancuRapid

Daniel Pancu și-a clarificat situația de la FC Rapid 1923 și explică detaliile

Acţionarul majoritar al FC Rapid 1923, Victor Angelescu, a anunțat că fostul antrenor al giuleștenilor, Daniel Pancu, va ocupa funcția de președinte. Pancone a precizat că a fost convins de către suporteri. În prezent, Dan Alexa este antrenorul echipei și are ca obiectiv promovarea în Liga 1. În luna martie, Daniel Pancu (42 de ani) a fost demis, după ce a condus echipa timp de un an şi jumătate, reușind să promoveze din Liga a 3-a.

Daniel Pancu a explicat cum e aproape să ajungă președinte

Nu, cu siguranță nu este (n.a. – revenirea la Rapid). Am avut discuții cu cei din conducere, am fost și la echipă, am văzut condițiile de antrenament. Dar încă nu am semnat nimic și vom hotărî acest lucru săptămâna viitoare. În urmă cu două-trei săptămâni, era imposibil, dar nicio șansă! Nici nu am vrut să aud de lucrurile astea la început! După care, la insistențele suporterilor, presiune mare, am început ușor să cedez. M-am consultat cu câteva persoane importante din viața mea fotbalistică și m-au sfătuit să încerc și acest lucru, pentru o perioadă, să rămân alături de Rapid.”

„E o situație stranie pentru mine”

„În acest moment, Rapid suferă, e într-o criză de identitate. Oamenii importanți din ultimii 20 de ani nu sunt la club. Lucrurile astea, adunate, m-au făcut să mă gândesc mai bine. În acest moment, cunoștințele mele pe juridic sau administrativ sunt spre zero. Aș fi un președinte mai mult de teren, pe partea tehnică. Un președinte care să apere clubul, tradiția, istoria, suporterii, jucătorii, antrenorii. Lucrul ăsta l-am resimțit cât am antrenat sezonul ăsta. E o situația stranie pentru mine, din poziția de antrenor să vin în funcția de președinte. Puțini au încercat acest lucru în fotbal. Dar dacă fac acest lucru este doar pentru Rapid, a spus Daniel Pancu la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.