Rapid

BREAKING NEWS | Ce lovitură! Curtea de Apel, decizie pentru AFC Rapid!

Secția a IV-a Civilă a Tribunalului din București a decis astăzi că sigla FC Rapid 1923 din Liga 2 poate fi folosită și de AFC Rapid, echipă din Liga 4 București. Fotbal Club Rapid 1923, formația din Liga 2, cea susținută de marea masă a fanilor alb-vișinii, a cerut în instanță exclusivitate asupra siglei. Curtea de Apel a respins astăzi acțiunea. Decizia este una definitivă. Formația din Liga 2 a invocat faptul că AFC Rapid le creează un prejudiciu prin folosirea siglei. Prima instanță le-a dat câștig de cauză, dar Curtea de Apel a schimbat pe 6 mai decizia.

Sigla cerută în exclusivitate de formația din Liga 2

AFC Rapid, lovitură financiară!

AFC Rapid, echipă înscrisă în anul 2016 de Horia Manoliu, evoluează în acest moment în Liga 4 din București, în seria condusă de csa steaua. Giuleștenii sunt pe locul 14. De astăzi, după cum anunță pe pagina oficială de Facebook, echipa poate folosi sigla. Odată cu această decizie, clubul din Liga 4 poate beneficia și de drepturile comerciale asupra siglei. Astfel, AFC poate pune la vânzare materiale promoționale, fulare, tricouri și alte produse pe care să apară celebrul vultur vișiniu.

Cronologia Asociației Fotbal Club

  • În 1992 secția de fotbal s-a rupt de Clubul Sportiv al Ministerului și a devenit UFC. Copos a schimbat denumirea în 2001 în AFC.
  • În iunie 2016, la scurt timp după ce Copos a cedat gratuit AFC către Horia Manoliu, FC, patronată de Valerii Moraru, a intrat în faliment.
  • În august 2016, Horia Manoliu a reînscris AFC în Liga 5 din București.

Sursa: gsp.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.