Daniel PancuRapid

BOMBA BOMBELOR! Pancu rămâne la FC Rapid 1923! I-a dat acceptul lui Angelescu

În această seară, duminică, 17 mai 2020, Daniel Pancu i-a dat răspunsul lui Victor Angelescu, acționarul majoritar al grupării de lângă Grant. Astfel el a acceptat propunerea de a ocupa funcția de președinte al FC Rapid 1923, scrie digisport.ro. Giuleștenii au insistat mai mult de o săptămână să-l convingă pe Pancu să se întoarcă la echipă. Chiar dacă pe o altă funcție decât cea pe care a ocupat-o înaintea epidemiei de coronavirus din România.

Cum a fost convins Daniel Pancu să devină președinte

Până acum, Pancu a ezitat, dar a fost convins, în cele din urmă, de numeroasele mesaje primite de la rapidiști. Care i-au transmis să nu plece și el de la club. Așa cum s-a întâmplat cu Daniel Niculae, Vasile Maftei, Constantin Schumacher și alții. În cazul în care nu va apărea ceva de ultim moment, Pancu va începe treaba odată cu intrarea echipei în cantonament. În vederea reluării sezonului din Liga 2 și a pregătirii play-off-ului de promovare în primul eșalon.

Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă?

Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe 13 mai că la Liga a 2-a se va recurge la un sistem de play-off cu şase echipe care vor juca cinci meciuri şi nu va retrograda nimeni. Au fost prezentate trei scenarii dintre care a fost ales acesta. În care primele şase clasate vor disputa doar câte un meci fiecare cu fiecare şi se vor decide echipele promovate şi formaţia care merge la baraj.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu actualul președinte, Ovidiu Burcă. Om care din 2017 a fost de neclintit din cadrul acestui proiect! De asemenea, este interesant de văzut ce se întâmplă și cu Florin Manea, directorul sportiv cu care Pancone a avut un conflict deschis.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.