Daniel PancuRapid

Ovidiu Burcă recunoaște restanțele față de Daniel Pancu

FC Rapid 1923 continuă să se dueleze de la distanță cu Daniel Pancu. Cel care în continuare figurează în acte drept antrenorul principal al echipei. Președintele clubului, Ovidiu Burcă, a recunoscut că FC Rapid 1923 mai are să-i plătească lui Pancu o parte din bonusul pentru promovarea în Liga 2. Ovidiu Burcă a vorbit despre situația lui Daniel Pancu:

„Am văzut declarațiile lui Daniel. Îi înțeleg frustrarea, înțeleg că este supărat. El și-a asumat aceste momente. Față de Daniel Pancu mai avem o restanță financiară legată de bonusul pentru promovarea în Liga 2. Cred că mai avem de plătit jumătate din sumă. În rest, el este plătit aproape la zi, la fel ca restul sportivilor de la club. Da, în acte încă este antrenorul principal al echipei. A venit această criză și discuțiile au fost întrerupte. Sper ca această perioadă să se termine cât mai repede și să găsim o soluție benefică pentru ambele părți”, a spus Ovidiu Burcă, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.

Alexa, noul antrenor al FC Rapid 1923 după demiterea lui Pancu

Daniel Pancu a preluat echipa de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga 2 la pas. Acum, situaţia FC Rapid 1923 în clasament nu este deloc una strălucită. Echipa este tocmai pe locul 6, însă diferenţa până la locul 2, care asigură promovarea directă este de numai două puncte. Dan Alexa era liber de contract după ce în octombrie 2019 s-a despărțit de Astra Giurgiu. Tehnicianul a pregătit-o pe Rapid în sezonul 2015-2016, de asemenea în Liga 2, când a reușit să promoveze cu giuleștenii în prima divizie. Din cauza pandemiei de COVID-19, Dan Alexa nu a apucat să debuteze pe banca în acest an.

Daniel Pancu se afla pe banca celor de la FC Rapid 1923 din toamna lui 2018, când l-a înlocuit pe Constantin Schumacher.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.