Gigi BecaliRapid

NEWS ALERT | Ioan Becali: „M-a sunat un jucător că nu mai are bani de chirie”

Fostul impresar Ioan Becali a dezvăluit că la FC Rapid 1923 sunt mari probleme financiare. Potrivit acestuia, un fotbalist al alb-vișiniilor l-a contactat pe Giovanni. El i-a transmis că nu mai are bani să-și achite chiria. Mai jos, impresarul a vorbit deschis despre discuția avută, dar și despre ce se întâmplă acum la FC Rapid 1923. Evident, totul din punctul său de vedere. Însă Ioan Becali a stat de vorbă și cu președintele Ovidiu Burcă.

Giovanni Becali: „M-a sunat un jucător. Am vorbit cu Burcă”

Zilele trecute m-a sunat un jucător că nu mai are bani de chirie. Am vorbit cu Burcă şi a spus că în două-trei zile le vor da jumătate din salariul pe ianuarie jucătorilor, cât şi lui Pancu, care e în continuare angajatul lor. Pancu nu a fost demis şi e în continuare plătit. Le vor plăti chiriile, asta a fost înţelegerea. Când se vor linşti aceste probleme ale lumii, probabil clubul şi Pancu vor ajunge la o înţelegere, până acum nu s-a rezolvat”, a declarat Giovanni, la TV Telekom Sport, citat de gsp.ro.

Rămâneți pe 1923.ro pentru că noi nu luăm pauză și vă informăm de îndată cum avem noi informații legate de situația financiară de la clubul rapidist!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.