VIDEO | Încă un „update” de la ministru despre stadionul din Giulești

Giulesti

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a inspectat lucrările la stadionul Giulești și a anunțat că întârzierile la construcția arenei vor fi recuperate în următoarele luni. Totuși, sunt șanse mici ca noua casă a Rapidului să fie gata în acest an. Capacitatea noului stadion din Giulești va fi de 14.050 de locuri. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 164 de milioane de lei. Deocamdată, arena a fost construită doar în proporție de 45%, spre deosebire de 80% la noul stadion steaua – ghencea. Care va fi inaugurat în acest an.

Ce a declarat Ionuț Stroe despre lucrările de la stadionul Giulești

Stadionul Giuleşti este într-adevăr un pic întârziat faţă de celelalte, dar aş risca un pariu că în maxim 3-4 luni de zile vom fi cu construcţia la acelaşi stadiu la care ne aflăm acum cu Ghencea. Vedeţi bine şi aici se lucrează, oamenii sunt foarte activi. Nu există niciun fel de sincopă de a efectua lucrările angajate, sunt foarte mulţi muncitori. Avem şi tribune la stadionul Giuleşti, nu în fază finală, dar destul de avansate faţă de ultima noastră vizită“, a spus Ionuț Stroe.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

La fel ca stadioanele steaua și Arcul de Triumf, arena din Giulești va găzdui antrenamente oficiale ale echipelor naţionale participante la EURO 2020. Competiția a fost amânată pentru vara anului viitor, din cauza pandemiei de coronavirus.

Sursa: realitateasportiva.net

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!