CORONAVIRUS | Rapidiștii și Primăria Sectorului 1, la datorie în teritoriu

Coronavirus Alexa Burca

Vremurile grele provocate de pandemia de coronavirus, care a adus aproape 8.000 de îmbolnăviri și aproape 400 de morți în România nu i-a lăsat indiferenți nici pe cei de la FC Rapid 1923. Fotbal nu mai există în aceste momente. Așa că s-a trecut la lucruri mult mai importante. Astfel, de pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923 aflăm că Ovidiu Burcă, Dan Alexa, Antonio Sefer și Facundo Mallo au fost în această dimineață voluntari. Într-o acțiune organizată de Primăria Sectorului 1. În care s-au împărțit ajutoare persoanelor de peste 65 de ani din sector.

Ce a declarat Dan Alexa despre acțiunea împotriva coronavirus

Mai mult, antrenorul Dan Alexa a oferit și o declarație cu ocazia acestei acțiuni anti-coronavirus: „Rapid este un club ce mereu a fost alături de fanii lui, dar nu numai. În aceste zile noi trebuie să avem grijă în primul rând de seniori. Este timpul nostru pentru a avea grijă de ei! Ne bucurăm că îi putem ajuta.” Trebuie menționat că în această stare de urgență provocată de coronavirus, oamenii pest 65 ani pot ieși din casă doar între 11 și 13 și între 20 și 21. Cu declarație, evident.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Desigur, ar fi mult mai eficient dacă în acele intervale orare la magazine sau la farmacii nu s-ar permite accesul celorlalte categorii de vârstă. Cum se întâmplă în țări mai civilizate…

Ajutor extrem de important venit din partea rapidiștilor

În tot cazul, inițiativa rapidiștilor în aceste vremuri cu adevărat speciale, ca să nu le catalogăm altfel, rămâne admirabilă. Motiv pentru care am pregătit și o galerie foto mai amplă. Pentru că astfel de gesturi merită încurajate. Într-adevăr, părinții și / sau bunicii noștri trebuie protejați cât mai mult, expuși cât mai puțin. Astfel de acțiuni nu fac altceva decât să ajute ca cei slabi să aibă mai multe șanse de a scăpa cu bine dintr-o perioadă pe care nimeni nu și-ar fi dorit-o.

CITEȘTE ȘI  La Pitești chiar se consumă chestii interesante: de ce n-are Rapid voie să joace în violet! :)))