Uite patronul, nu e patronul! Portughezul cu cannabis medicinal a… dispărut

Paolo Cerquera cannabis medicinal

Săptămâna trecută, ProSport anunţa în exclusivitate că un om de afaceri portughez vrea să cumpere clubul FC Rapid 1923. Paolo Jorge Magalhaes  Cerqueira. Acesta este căsătorit cu românca Anca Petrescu, iar cei doi conduc firma ”Definitely Green – INVESTMENTS LDA”. Compania se ocupă cu comercializarea de cannabis medicinal. Florin Manea a fost cel care l-a prezentat conducătorilor giuleşteni pe Jorge Magalhaes Cerqueira, la o întâlnire într-un local din Bucureşti.

A cerut Angelescu 8 milioane de euro?

Victor Angelescu spune că nu s-a văzut cu Jorge Magalhaes Cerqueira

Contactat de ProSport, acţionarul majoritar al FC Rapid 1923 a mărturisit că nu vrea să renunţe la gruparea alb-vişinie. „Nu m-am văzut în viaţa mea cu acest om, nu am vorbit cu el. Ne-a fost prezentat ca un om de afaceri care doreşte să vină partener în proiect. Nu se pune problema să vând Rapidul. Pentru colaborări suntem deschişi. Am cerut actul pe care l-aţi publicat pentru a vedea că nu este o glumă şi este solvabil, dar de atunci nu a mai fost nicio discuţie. Nu ştiu dacă din cauza acestei crize de coronavirus sau nu mai este interesat”, a mărturisit Victor Angelescu.

Ovidiu Burcă: „Orice altfel de discuţii nu sunt realiste!”

Prezent la masa la care au avut loc discuţiile cu Jorge Cerqueira, Ovidiu Burcă a completat şi el că prioritar în momentul de faţă este ce soluţii se găsesc pentru continuarea campionatului din Liga 2 şi nu vânzarea clubului.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Traversăm o perioadă complicată şi orice altfel de discuţii nu sunt realiste. Clubul trebuie să fie solid şi să-şi urmeze planul de consolidare şi dezvoltare, chiar şi în condiţiile date. Toată atenţia este pentru a depăşi momentul actual”, a declarat preşedintele Rapidului, Ovidiu Burcă.

Firma de cannabis medicinal e doldora de bani!

Pentru a proba capacitatea financiară pe care o au, afaceriştii au trimis pe adresa clubului o dovadă scrisă care arată că în conturile firmei pe care o conduc există 154.444.000 milioane de dolari.

Sursa: prosport.ro