Daniel PancuFan Zone

Comunicat oficial al Peluzei Nord după plecarea lui Daniel Pancu

Comunicat Peluza Nord în privința situației actuale:

Daniel Pancu – o mare legendă a Rapidului, care a fost alături de noi încă de la începutul drumului de reîntoarcere în prim-planul fotbalului românesc. Da, știm, l-am susținut și am dorit să-i acordăm încrederea după înfrângerea de la Snagov, când toată lumea îl voia demis, inclusiv conducerea. Incontestabil, Pancone se încadrează în categoria figurilor emblematice care și-au câștigat notorietatea și respectul în rândul rapidiștilor, astfel încât era total nedrept să nu îi acordăm răbdarea și sprijinul nostru în momentele grele.

Nici acum nu-l vom huli sau înjura, nu ar fi demn. Îl respectăm enorm, la fel ca și pe celelalte glorii rapidiste. Din păcate, de-a lungul timpului s-a demonstrat că antrenarea unui club cu anvergura Rapidului poate fi extrem de dificilă și pentru antrenorii foarte experimentați, cu atât mai mult pentru un ,,tânăr” tehnician. Promovarea nu este compromisă, însă victoria este esențială etapa viitoare.

Analizând prestația și parcursul Rapidului, considerăm că Pancu înțelege situația actuală și este conștient că predarea ștafetei către un alt antrenor, a fost cea mai indicată soluție în momentul de față. O spunem cu regret, deoarece toți ne-am fi dorit ca realitatea să fie alta, cu un deznodămând mult mai fericit.

Mereu vei rămâne idolul Giuleștiului!
Mulțumim, Daniel Pancu!
Hai Rapid!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.