Zi dureroasă pentru FC Rapid 1923. Înfrângere ireală cu CSM Școlar Reșița

FC Rapid 1923 deplasare
FC Rapid 1923 deplasare

FC Rapid 1923 a reușit la mustață să joace cu spectatori în tribunele din Regie meciul cu CSM Reșița. Cu toate astea, măsura de urgență luată de Arafat, din cauza virusului Corona, care interzice desfășurarea evenimentelor cu mai mult de 1000 de oameni, a fost ca o premoniție tristă. Goge izbește bara transversală cu un șut de la 25 metri. Trebuie victoria, după două remize de 0-0. Altă soluție nu mai e în drumul spre promovare. Mai ales că adversara este, totuși, una modestă. Nimic. Cinci reprize albe. Meciul curge în continuare și după fluierul de reluare într-o direcție. Fără mari perspective.

FC Rapid 1923 a ratat o lovitură de la 11 metri în ultimele minute

Zodia 0-0 pare cea în care se află giuleștenii. Numai că, de nicăieri, Buș dă lovitura cu aproape 15 minute înainte de final. Tabela arată 0-1 și situația e mai groasă decât se putea gândi cineva. Ca bomboana de pe colivă să fie cât mai colorată, Vali Alexandru ratează pe final șansa unui 1-1 care oricum nu făcea altceva decât să prelungească o agonie evidentă. Așa, agonia se transformă în durere. Iar FC Rapid 1923 pare într-o situație tot mai grea. Locul 6 în clasament. Paradoxal, față de locul 2 nu e decât un punct. Însă sunt 13 față de liderul UTA. Deja un loc de promovare e antamat.

Echipa lui Daniel Pancu este la egalitate cu locul 7

Celălalt… e greu! Acum sunt cel puțin șase echipe. Pentru că, trebuie menționat, la egalitate cu rapidiștii se află și Metaloglobus, care acum este pe locul 7. Respectăm acest moment complicat și delicat, fără a face alte comentarii. Rămâneți însă pe 1923.ro pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă cu echipa lui Daniel Pancu. După un început de 2020 catastrofal. Sperăm ca lucrurile să se îndrepte! Actuala stare de fapt nu ajută absolut pe nimeni. Mai ales că suporterii nu vor mai putea vedea echipa live prea curând.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!