Pancu, cu lacrimi în ochi: „E foarte urât! Echipa e la nivel de Champions League”

Daniel Pancu

Daniel Pancu a fost dat afară de FC Rapid 1923 și a răbufnit în direct la TV. Tehnicianul îi acuză pe cei din conducerea clubului de faptul că nu au procedat corect cu el și a anunțat că nu va mai renunța la banii pe care-i are de primit, în urma negocierilor care au avut loc ieri. Ieri am fost pentru prima dată supărat pe Dumnezeu, pentru că mi-a dat sufletul ăsta”, a spus Pancu cu lacrimi în ochi.

Pancu a dezvăluit faptul că ar fi plecat singur de la Rapid în momentul în care echipa nu ar mai fi avut șanse de promovare și nu ar fi cerut niciun ban, deși mai avea contract cu giuleștenii.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Daniel Pancu, extrem de supărat

Lucrurile sunt foarte simple pentru noi. În momentul în care Rapid nu mai avea șanse de promovare îmi dădeam demisia, fără despăgubiri. Acum, dacă ei au luat această decizie, să și-o asume. Acum nu mai renunț la niciun cent din ce am negociat ieri cu ei. Echipa este foarte bine pregătită. E la nivel de Champions League. Tot ce are de făcut următorul antrenor este să mențină o atmosferă bună, poate să vorbească mai mult cu jucătorii și sunt sută la sută că Rapid va promova. Voi fi alături de ei la fiecare meci, când voi putea. Nu am ce să-mi reproșez, poate doar relațiile interumane. Îmi doream foarte, foarte mult să promovez cu Rapid, enorm îmi doream, a spus Daniel Pancu la Digi Sport Matinal.

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Daniel Niculae: "Așa suntem noi, rapidiștii!"

Daniel Pancu: ”Foarte urât, asta cu rămân la dispoziția clubului”

FC Rapid 1923 a dat un comunicat prin care anunța că Pancu nu mai este antrenorul echipei, dar va rămâne la dispoziția clubului, lucru care l-a deranjat enorm pe tehnician.

Foarte urât, asta cu rămân la dispoziția clubului. Foarte urât. Pentru Rapid am renunțat la o grămadă de bani. Eu le-am spus că plec fără un leu dacă Rapid nu o să mai aibă șanse de promovare, deși mai aveam contract, și tu vii și mă dai afară. Am avut ghinion în aceste etape, eu sunt convins că o puteam scoate la capăt.”

„E incredibil, suntem la doar două puncte de promovare. Ca să vă spun sincer, cum am gândit-o eu, dacă nu băteam la Târgu Jiu, duminică, plecam. Rapid este o echipă super bine pregătită, doar relațiile interumane trebuie lucrate, asta îmi reproșez, dar o să mă schimb”, a anunțat Pancu.

Daniel Pancu este susținut de Mircea Lucescu

Dat afară de la Rapid, Daniel Pancu nu duce lipsă de oferte și este susținut de MIrcea Lucescu. Tehnicianul a fost căutat de două cluburi din Liga 2, pe care le-a refuzat momentan.

La două ore de când s-a pus problema demiterii, am avut două oferte, din Liga 2. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic. Sunt sub contract cu Rapid. Mircea Lucescu mi-a zis că cei de la Rapid au făcut o greșeală. Nu cred că m-aș întoarce dacă mi s-ar propune, nu cred că aș reveni, a încheiat Pancu.

Sursa: digisport.ro