Daniel PancuRapid

Florin Manea, despre plecarea lui Daniel Pancu de la FC Rapid 1923

Florin Manea a vorbit despre plecarea lui Daniel Pancu, dar și despre actuala situație de la FC Rapid 1923.

Florin Manea spune că a propus trei antrenori și că nu are nicio problemă cu Dan Alexa: „Rezultatele țin antrenorii. Îmi pare rău că ne-am despărțit de Daniel, e o legendă a clubului. Chiar nu m-a interesat cine e antrenor la Rapid, poate să fie oricine. Important e ca Rapidul să meargă înainte și să promovăm. Asta ne dorim cu toții. Noi am fost într-o perioadă grea când ne-a bătut Snagovul. Am mers în continuare, am avut o lună extraordinară, iar acum avem din nou o perioadă grea.”

„N-am fost parte la discuțiile care s-au ținut cu Daniel. Cei din conducere au decis să producă un șoc la echipă. La meciul cu Snagov s-a decis să nu se întâmple asta. Vă garantez că jucătorii nu l-au lucrat pe Pancu. N-am o problemă cu Alexa. Nu mă interesează nici Dan Alexa, nici Anamaria Prodan, mă interesează doar Rapid.”

Florin Manea: „Și tata a fost antrenor și a plecat de la Rapid”

„Și eu am considerat că trebuie un șoc la echipă. Eu i-am propus pe Florin Motroc, Daniel Isăilă și Dan Alexa. Alexa e îndreptățit pentru promovările pe care le-a reușit, cunoaște Liga 2. Este o alegere înțeleaptă. Cred că și lui Florin Motroc îi va veni rândul să vină la Rapid. Poate dacă era alta situația, ar fi fost ales el. Și tata a fost antrenor și a plecat.”

„Nu are rost să aruncăm cu pietre unii în alți. Nu se știe când va reveni Pancone la Rapid. În viață și șansa contează. Lui Daniel nu i s-a impus niciodată niciun jucător. Eu i-am pus la dispoziție jucătorii, el a decis. Nimeni nu i-a contestat deciziile”, a spus Florin Manea, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.