Daniel PancuInterviuri

Daniel Pancu, nervos la finalul meciului: „Obiectivul nu mai este promovarea!”

Antrenorul FC Rapid 1923, Daniel Pancu, a criticat dur prestația centralului Florin Mazilu, cel care l-a eliminat pe Băjan în startul meciului de la Timișoara. Daniel Pancu spune că echipa sa este extrem de dezavantajată de arbitri în acest sezon: „Ştiam că întâlnim o echipă bună, care nu a mai pierdut de foarte multe jocuri. Aveam avantajul că noi am început campionatul în urmă cu cinci zile şi eram mai pregătiţi de campionat. Nu cred că vreodată în istoria Rapidului a fost vreun sezon în care echipa să fie dezavantajată pe termen lung ca în acest sezon. Pot spune că obiectivul meu nu mai este promovarea, ar fi un miracol pentru Rapid să promoveze.”

Daniel Pancu: „cea mai dezavantă echipă”

„Nu ştiu pe cine deranjăm, dar maniera generală, de când a început campionatul, Rapidul a fost cea mai dezavantajată echipă. Din punctul meu de vedere, nu mai atacăm promovarea, ci formarea unei echipe pentru anul viitor, pentru că anul acesta nu mai avem nicio şansă. Felicitări jucătorilor, sunt nişte eroi. Pe final puteam să câștigăm. Este un punct de aur.”

„La Djuric am înțeles că e penalty, la Drăghiceanu nu știu. A mai fost o fază cu Sefer, în prima repriză, pe linia de 16 metri. Sunt lucruri care la final vor face diferența. Nimeni nu ne respectă munca. Nici pe a mea, nici pe a jucătorilor. Este păcat! Mie unul nu mi se pare normal, n-am mai trăit așa ceva la Rapid. Știți că în general echipele mici sunt dezavantajate de astfel de decizii, dar deja sunt prea multe adunate.”

„Singurii care se ridică la nivel de primă ligă sunt suporterii. Se pare că doar asta avem. Respect nu avem din partea nimănui. Rapid nu a fost niciodată mai dezavantajată, pe termen lung, ca în acest sezon. Probabil că dacă am fi rămas 11 contra 11 am fi avut mai multe situații de a marca. Nu știu cine va juca fundaș dreapta cu Reșița, amândoi sunt suspendați.” 

Mesajul pentru suporteri

„Suporterii trebuie să fie mândri pentru cum s-au prezentat jucătorii astăzi, după ce au jucat o repriză în zece, cu Turris. Mesajul meu pentru suporteri este să fie mândri de cei care au jucat astăzi. Atmosfera a fost extraordinară. Din păcate, vedem un spectacol mult mai frumos în tribune decât pe teren. Astăzi, au lipsit multe momente de fotbal. Au fost foarte puține faze de poartă. De etapa următoare revenim în Regie”, a spus Pancu, după remiza cu ASU Poli.

ASU Poli Timișoara – Rapid 0-0. Criză de nervi a lui Daniel Pancu

Antrenorul oaspeților, Daniel Pancu, și-a ieșit din minți la o fază la care Marian Drăghiceanu a căzut în careu. Mijlocașul rapidist a trecut de doi adversari, dar s-a trântit la pământ de lângă Ioan Mera, în speranța că va primi o lovitură de la 11 metri. Centralul Florin Mazilu nu s-a lăsat păcălit, dar nici nu i-a arătat cartonașul galben lui Drăghiceanu pentru simulare. Asta după ce, cu 15 minute înainte, Djuric fusese avertizat pentru o presuspusă simulare, deși se ciocnise de un adversar în careu. La Drăghiceanu nu a existat contact.

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a reacționat nervos și a aruncat cu geaca în aer. După ce s-a calmat, „Pancone” a fost avertizat de arbitru, care i-a arătat cartonașul galben.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.