Daniel NiculaeDaniel PancuRapid

Daniel Niculae nu l-a iertat pe Pancu: „Prietenii se sună, cunoștințele mai puțin”

Daniel Niculae regretă îndepărtarea lui Daniel Pancu de pe banca FC Rapid 1923, deşi cei doi nu mai sunt prieteni. Pe cei doi foşti rapidişti i-a legat o prietenie strânsă, însă odată cu venirea unei noi conduceri în Giuleşti, ruptura a devenit definitivă.

„Prietenii se sună, cunoştinţele mai puţin. Pentru mine când se termină prietenia, se termină. Se ştia de la bun început ce am avut de zis, ce i-am transmis şi atunci, din păcate vorbele mele s-au adeverit în ceea ce-l priveşte, anume că va rămâne şi el în afara proiectului. Asta pe lângă ce ştia şi el, adică problemele cu oamenii care conduceau pe acolo. Eu nu am plecat supărat pe Pancu”, a dezvăluit Daniel Niculae în studioul emisiunii Digi Sport Special.

Daniel Niculae: „Nu merita înjurat! A fost un vis pentru Pancu!”

Marea glorie rapidistă crede că era doar o chestiune de timp pentru ca şi Daniel Pancu să plece de la gruparea vişinie. Daniel Niculae a fost indignat de reacţia unora dintre suporteri.

„Nu merita înjurat, e cea mai urâtă reacţie faţă de un jucător care a iubit şi iubeşte clubul în continuare. Sunt foarte puţini jucători apropiaţi unui club, noi rapidiştii am fost aşa mereu. Ok, i se cere demisia, dar restul nu e normal. Nu cred că era prima oară când se discuta despre demiterea lui, cred că a fost a patra oară când s-a pus problema şi s-a luat această decizie.”

„Nu ştiu dacă a fost vânat, dar au aşteptat. Dacă echipa ar fi mers foarte bine, probabil nu s-ar fi întâmplat lucrul acesta. E dificil, e dureros pentru el, dar este la început de drum, probabil va mai trece prin aşa ceva, nu-i doresc asta. A fost un vis pentru el, din păcate nu s-a terminat prea bine”, a fost concluzia lui Daniel Niculae.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.