Daniel PancuRapid

VIDEO | Daniel Pancu a anunțat că FC Rapid 1923 va juca la Voluntari

Daniel Pancu, antrenorul FC Rapid 1923, a vorbit la finalul cantonamentului din Turcia despre planurile echipe. Mai mult, el a anunțat că va juca primele partide din 2020 pe stadionul „Anghel Iordănescu”, de la FC Voluntari. Mai mult, el a spus și care este ziua în care se va desfășura primul meci. În continuare aveți declarația antrenorului rapidist.

Ce a spus Daniel Pancu despre mutarea echipei

„Am înţeles că s-a rezolvat să jucăm la Voluntari, pentru că avem nevoie de terenuri bune. Cel din Regie nu va rezista. Foarte probabil vom juca pe 24, luni seara. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor și de cum au alergat. E foarte important să obținem cât mai multe puncte în acest început de campionat. Cel mai important este să am tot lotul valid. Asta mi-am dorit de la startul sezonului”, a declarat Daniel Pancu.

VIDEO » Declarațiile lui Daniel Pancu în cantonamentul din Turcia

Detalii despre primul „oficial” pe care FC Rapid 1923 îl va juca în 2020

Primul meci al celor de la Rapid va fi împotriva celor de la Turris Turnu Măgurele, pe 24 februarie. După 20 de meciuri, Rapid este pe locul 3, cu 35 de puncte, la 6 de liderul UTA. Turris este pe 5, cu 32 de puncte, și are un meci în minus.

Sursa: gsp.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.