Daniel PancuInterviuri

VIDEO | Daniel Pancu a vorbit după meci. Atac direct la adversari!

Daniel Pancu a vorbit la final. Primul derby al Ligii 2 din 2020, meciul dintre FC Rapid 1923 şi Turris s-a încheiat nedecis, 0-0. Partida a fost însă una extrem de disputată, iar spiritele s-au înfierbântat după eliminarea lui Ionuţ Voicu pentru un atac periculos la un adversar. Suporterii giuleşteni au luat foc, iar jucătorii lui Turris au devenit ţintele obiectelor aruncate în teren. Daniel Pancu crede că eliminarea jucătorului său a fost corectă, dar fanii alb-vişinii au fost provocaţi.

Ce a declarat Daniel Pancu imediat după meciul cu Turris

„Mie mi s-a părut intrare de roşu, dar el este un jucător care pune mult suflet, el nu e dur, joacă de obicei la minge. Am mai trăit astfel de incidente, chiar jucătorii de la Turris au venit montaţi pe provocare, l-am văzut şi pe Lincar cu vorbe mai puţin ortodoxe către suporterii noştri. În momentele astea ar trebui să eviţi, nu să pui paie de foc,” a explicat Pancu la finalul meciului, conform digisport.ro.


Daniel Pancu, mulţumit de egalul cu Turris

Antrenorul FC Rapid 1923 a vorbit şi despre remiza cu una dintre contracandidate. „E un punct câştigat, nu ştiu dacă unul mare, dar la finalul campionatului s-ar putea să conteze decisiv. E primul punct din meciurile cu Turris, e o sperietoare, ne bătuse de două ori. E primul joc după o pauză lungă, de fiecare dată ba am pierdut, ba am făcut 0-0. Am scăpat la ocaziile lor, am avut şi noi câteva situaţii, mă aşteptam mai mult de la jucătorii cu experienţă”, a precizat Daniel Pancu.

Mai jos ai și în format VIDEO ceea ce Daniel Pancu a declarat la finalul meciului. Rămâneți pe 1923.ro pentru că se anunță o primăvară incendiară. În care marea miză este, evident, promovarea echipei în Liga 1. Acolo unde se dă ora exactă în fotbalul românesc. Și unde FC Rapid 1923 ar putea începe un capitol minunat.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.