Victory Cup

VIDEO | CC United – 1923.ro 1-1. Final de sezon, ne pregătim de liga a doua!

1923.ro a reușit, cu o etapă înainte de finalul sezonului, să se încununeze campioană a ligii 3A de la Victory Cup. Motiv pentru care meciul cu CC United era unul strict de palmares. Evident, adversarii doreau victoria. Dar și băieții noștri! Dovadă stă modul în care meciul, terminat până la urmă 1-1, s-a jucat. Cu Romeo Stancu revenit după suspendare și cu Adi Voicu pentru prima dată pe teren în acest sezon, 1923.ro a avut meciul la discreție pe aproape toată durata. Dominarea a fost concretizată de fundașul-golgheter Alex Rizea, cu un gol marcat dintr-un șut de la distanță marcă înregistrată.

Listă lungă de absenți pentru 1923.ro

Pe urmă, cei doi pomeniți mai sus, Chirvase, Diniță, Badea sau… Oprea, portarul din teren de la această partidă, au ratat ocazie după ocazie. Ce-i drept, golakeeperul CC-ului nu s-a mișcat deloc rău. Dimpotrivă. A apărat aproape totul. La fel ca Vali Banu, care, așa cum se întâmplă la fiecare meci, a fost extrem de sigur pe el. Pe final, din păcate, a venit egalarea. Din păcate pentru orgoliul băieților care își doreau musai victoria. Numai că asta e ce contează cel mai puțin. Mai ales că nu ne-am putut baza pe piese grele pe care le-am avut în acest sezon. Vreți să vedeți numele? Cu plăcere! Smărăndoiu, Panait, Vasile, Blezneac, Berechet, Ciolacu, Bagrin sau Nicolescu nu au putut răspunde prezent din varii motive.

Video cu ultimul meci al sezonului la Victory Cup. Urmează liga a doua!

Numai că au tot timpul să o facă în liga a doua. Acolo unde 1923.ro va juca în stagiunea ce vine. Momentan, dacă nu ați apucat să vedeți partida cu CC United live, vă oferim înregistrarea integrală mai jos. Până atunci, reamintim că am terminat în clasament cu cinci puncte peste ocupanta locului 2, și ea direct promovată, Lazio București.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.