VIDEO | 1923.ro – Ultras Team 4-3. PROMOVARE și revenire cu gol a lui Blezneac!

1923.ro

Promovarea și câștigarea ligii 3A de la Victory Cup era doar o chestiune de timp, la cum s-au mișcat băieții în cele 29 de meciuri scurse până acum. După 1923.ro – Ultras Team 4-3, ai noștri s-au distanțat din nou la opt puncte de Lazio și, ceea ce este mult mai important, la 14 de Pădurarii DT II, care e pe locul 3. Fiindcă, cu trei etape înainte de final, asta înseamnă promovare matematică. De care trebuie să ne bucurăm, pe care trebuie să o savurăm! Smărăndoiu confirmă forma excelentă și, de fapt, forma ascendentă pe care o are de când a venit la echipă și deschide scorul. Înainte de pauză își face timp și de un assist pentru revenitul Blezneac.

Costi Smărăndoiu a fost one-man-show pentru 1923.ro!

Om de bază în sezonul regular, Cristi a lipsit, din păcate, în multe dintre ultimele meciuri. A revenit însă în forță, cu golul care îi lipsea de ceva timp. De fapt a revenit cu pofta sa de competiție, de fotbal, de joc. Minunat! Smărăndoiu a mai dat un gol, numai că, din păcate, adversarii nu ne-au slăbit deloc și au dus scorul la 3-3! Până la urmă însă, Badea a marcat golul victoriei, al revanșei complete și al promovării directe. Revanșă pentru că am bătut Ultras Team de două ori în play-off, după ce ei ne-au răpus de două ori în sezonul regular. Apoi, promovare fiindcă primele două merg sigur în eșalonul superior. Fapt pe care l-am explicat mai sus.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Încă puțin și suntem campioni!

Sigur, pentru fiecare membru al 1923.ro, cel mai important este să câștigăm seria. Așa gândește fiecare membru al lotului. Fără excepție! De aia, în ultimele trei meciuri, se va juca în așa fel încât victoria să fie singura opțiune. Suntem o forță, o familie, iar fiecare dintre cei 20 de oameni din lot merită aplauzele pentru acest succes minunat. Aplauze care vor veni sub forma unui articol de mare senzație la finalul stagiunii. Până atunci, însă, vă redăm meciul integral. Dacă l-ați ratat, credeți-ne, aveți ce vedea!