Talpan o să se despartă de sănătate: Dinamo are steaua pe emblema!

Negoita ii da frisoane lui Talpan

Mai amuzantă decât tentativa de echipă din liga a 4-a, csa steaua, este unul dintre oamenii din conducerea ei, Florin Talpan. Omul care contestă fcsb, pe Gigi Becali, suporterii care au pagini cu numele steaua, ba chiar cred că s-a gândit serios să îi dea în judecată și pe cei care merg de Sărbătorile de iarnă cu steaua, a făcut însă o gafă de proporții astronomice. Nu înțelegem cum, până acum, el nu a contestat practica incredibilă pe care a întreprins-o Dinamo. Așa zisa mare rivală a stelei nu face nimic altceva decât să joace cu… steaua pe emblemă!

Păi așa, domn’ Talpan, îți bați joc de suporterii mulți și adevărați?

Băi, nene, deci nu e vreun fel de glumă! Echipa din Ștefan cel Mare chiar are o stea galbenă deasupra emblemei propriu-zise. Știm, evident, că aceasta simbolizează primele zece titluri „câștigate”. Chiar și în acest context, este un pește mare pentru Talpan! Mai ales că sunt atâtea cluburi în toată lumea care au această practică, cu steaua pe siglă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Culmea, nici una, sau foarte puține, au dreptul să poarte numele! Acum, până să le dea pe toate în judecată, ar dura un pic. Însă chiar să lași Dinamo să joace cu steaua pe siglă și să nu iei nicio atitudine. Asta da sfidare pentru suporterii mulți și adevărați ai csa steaua!