OFICIAL | S-au stabilit data, ora și locația meciului FC Rapid 1923 – Turris

FC Rapid 1923 Turris. Nebunie în ultima etapă!
FC Rapid 1923 Turris. Nebunie în ultima etapă!

FC Rapid 1923 va debuta oficial în noul an marți, 25 februarie. Va fi epilogul etapei a XXII-a, împotriva echipei de pe locul 5, Turris Turnu Măgurele. Partida se va disputa în nocturnă, de la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Asta deoarece gazonul din Regie nu poate fi adus la standardele necesare până la ora jocului, anunță pagina de Facebook a celor de la FC Rapid 1923.

FC Rapid 1923 are disponibile abonamente pentru retur

Biletele pentru partida cu Turris vor fi puse în vânzare începând cu data de 19 februarie. Până atunci, cei care nu au achiziționat abonamente pentru tot sezonul, pot să-și cumpere abonamentul pentru retur, de pe site-ul bilete.ro. Trebuie amintit că Turris Turnu Măgurele a învins echipa vișinie atât în Cupa României în stagiunea 2018-2019, cât și în turl actualului campionat. În ambele situații la două goluri. 2-0, respectiv 3-1. Motiv pentru care, în mod normal, acum urmează o revanșă mult așteptată de rapidiști.

Nu ratați nimic din ce mișcă la echipa lui Daniel Pancu

Rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu modul în care vișiniii pregătesc meciul de peste două săptămâni. Mai ales că este de așteptat să se mai consume ceva evenimente notabile în sânul echipei coordonate de pe margine de Daniel Pancu.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!