OFICIAL | Ministrul sportului a dezvăluit când va fi gata stadionul Giulești

Giulești

Declarații oficiale despre stadionul Giulești! Ministrul tineretului şi sportului, Ionuţ Stroe a fost invitat la Zoom Sport cu Geanina Iacob. Chiar în ziua în care parlamentul a demis cabinetul Orban. Ionuţ Stroe va rămâne în funcţie până la numirea unui nou guvern, iar printre priorităţile sale se numără stadioanele din Bucureşti. El a vorbit la Telekom Sport despre situaţia stadioanelor din Bucureşti. Înainte de startul Euro 2020.

Ce a spus ministrul Stroe despre Giulești

”Două dintre ele se află în zonă avansată şi noi le estimăm a fi finalizate, stadionul Ghencea şi stadionul Arcul de triumf. Atenţie, pentru antrenamente, nu pentru jocuri oficiale. Că vreau să înlătur total confuzia asta. Celelalte două, Giuleşti îl vom termina la anul în toamnă, iar Dinamo aşteaptă rezolvarea unor probleme de natură juridică pentru a intra în acest program.”

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ce se mai întâmplă până la EURO 2020

„Tot la Euro 2020, suplimentar faţă de ceea ce ne-a oferit statul român am asumat şi sperăm noi să o terminăm pentru că se lucrează într-un ritm alert. Pe 95 la sută din traseul căii ferate care leagă Aeroportul, de Gara de Nord, lucrările sunt avansate. În plus, se lucrează într-un ritm alert precum şi modernizarea aeroportului Băneasa. Acesta va fi folosit de delegaţiile oficiale, de echipe, de oficialii UEFA. Tocmai pentru a fluidiza puţin traficul şi pentru a lua puţin presiunea de pe acest aeroport care probabil va fi asaltat de suporteri.”

Sursa: telekomsport.ro

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Cum se va intra la meciul Rapid - CFR Cluj de la Mioveni