2020. Anul vulpiței și al habarniștilor. În toată splendoarea lor!

Vulpita 2020 cu Viorel

Suntem în februarie 2020. Câteva fotografii au făcut isterie pe Internet după meciul FC Rapid 1923 – Turris Turnu Măgurele. Pentru cei care nu știu despre ce e vorba, trebuie spus că sunt pe drumul perfect. Unii știu despre ce e vorba. Cu toate că, în 2020, la TV apare un astfel de cuplu, iar ratingurile sunt pe măsură, că altfel nu ar fi peste tot memeuri cu Vulpița Veronica și Viorel. O să spună unii că sunt oameni cu probleme, că râdem degeaba, că nu știu ce… Nu râdem, boss, dar astfel de oameni trebuie ajutați altfel. Cu o școlarizare, cu niște locuri de muncă demne, nu cu pariții la TV când nu au absolut nimic de oferit.

Cuplul de aur al anului 2020 cu tricourile la vedere

N-aș vrea să îi categorisesc drept analfabeți, cu toate că dacă ar primi în acest moment o dictare, nu știu dacă proporția corectitudinii cu care ar fi reprodusă ar depăși 10 la sută. Să fim serioși. Ei bine, numai că asta nu e tot, fiindcă acest cuplu de aur a apărut pe stadion purtând două tricouri albe, de joc, ale celor de la FC Rapid 1923. Evident, deși au fost vehiculate numeroase nume, nimeni nu știa nimic. Absolut nimic! Ba chiar clubul a dat și un comunicat ferm în care spunea că nu știe cine sunt personajele, dar că nu promovează astfel de personaje. Extrem de profi, corect! Nici nu contează că Florin Manea a fost cel care le-a înmânat personal articolele vestimentare. Coincidență!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

S-a găsit vinovatul… păcat că se uită repede

Sigur, multitudinea de înjurături de pe Facebook, a oamenilor oripilați de apariția lor s-a canalizat către primarul Dan Tudorache, după ce o serie de mesaje de pe Whats App au fost făcute publice de oameni care absolut nicio implicare n-aveau. Na, e bine… Trebuie acuzat până la urmă un om fără de care nu doar că Vulpița și cu Viorel n-aveau unde veni, ba probabil că aprigii contestatari l-ar fi înjurat în continuare pe Horia Manoliu, că ia bătaie cu 9-0 de la csa steaua în liga a 4-a, el fiind președinte la AFC Rapid. S-a uitat, am găsit unicul vinovat. Ceilalți sunt victime, rapidiști… Ca de obicei. Victimele opiniei publice. Ei n-au fost implicați. E greu să recunoști că a fost un plan comun, gândit prost. Însă pe undeva întemeiat. Pentru că, dacă gândim obiectiv, pe stradă adevărul iese la suprafață.

Oare cine e mai popular?

Întrebați românii despre Vulpița și Viorel, apoi despre cei implicați în scandalul de tip minge de ping-pong. De cine credeți că au auzit cei mai mulți? Răspunsul este evident… Nici nu are rost să le dăm numele… Unii au sărit cu înjurături instant pentru că, probabil, cunosc biografia celor doi pe dinafară. Sigur, nimeni nu se uită în fiecare zi la emisiunea cu ei de la TV – iertare dacă nu e zilnică, dar chiar n-am avut timp de ea – așa, ironic, cum mai ascultă unii „cică” și manele. Cu alte cuvinte, un haos general în care nimeni n-are habar nici de Vulpița și nici de Viorel, cu atât mai puțin cum cei doi au ajuns la meci. Nu e bai, pe Giulești a dat lovitura de start la un eveniment însuși Miron Cozma. Așa că… ce mai contează acest episod?

A dat Miron Cozma lovitura pe Giulești și nimeni n-a știut nimic…

Evident, ca și acum, nici atunci nimeni nu avea habar cum a ajuns Miron Cozma pe Giulești. Nimeni nu știe nimic, toată lumea se ascunde. S-a uitat, o să se uite și acum. Important e că în 2020, în România, este încă despre Vulpița și Viorel și despre oamenii care habar nu au cine sunt și cum au ajuns la un meci, pe mijlocul stadionului, cu tricoul celor de la FC Rapid 1923 pe ei. Trece și asta… Mai sunt personalități cu potențial pe țeavă. Poate că o să le aducă și pe alea extratereștrii, iar pe urmă oamenii care nu se uită la ele vor declanșa un adevărat val de înjurături, că s-au simțit lezați.

Pentru mai multe detalii, click aici. Noi nu am mai avut energie să le redăm. 🙂