VIDEO | 1923.ro, la o victorie de promovare și de… locul 1!

Adi Badea 1923.ro
Adi Badea 1923.ro

Din nou. Fără Romeo Stancu, Cristi Blezneac, Nicolae Vasile, Costi Berechet, Andrei Ciolacu. Adică principalii marcatori. Nu e nimic, 1923.ro e o familie, o forță și are lot bun. Nici Bagrin nu mai e la mijloc, dar e Smărăndoiu, mereu la post. Alături de Badea. Pe fund Rizea și Panait. Nu sunt Andrei, nici Dumitru, însă Chirvase și Diniță au răspuns prezent. CC United nu e un adversar de speriat, dar nici de neglijat. Badea e în formă de zile mari și deschide repede de tot scorul. Pe urmă ne continuăm pressingul. Ceva se rupe la un moment dat și le permitem adversarilor să egaleze.

Adi Badea, one-man show pentru 1923.ro!

Nu e ce trebuie, se simte un pic de reticență, dar avem putere. Șase faulturi. Rizea ia mingea și trage de la punctul cu var. Șut și GOL! Golgheterul de pe teren și de la loviturile de departajare readuce un avantaj atât de necesar înainte de pauză. Reluăm jocul. Badea trage ca din tun și devine 3-1. Nimic pare să nu ne mai poată opri. Un pic de moleșeală, totuși, mai aduce un gol în propria noastră poartă. Degeaba. Se termină 3-2. Victorie mare! Mare de tot, care ne duce la cinci puncte peste locul 2, Lazio. Echipă care a reușit, la ultima fază, un egal inextremis, 2-2, cu Pădurarii DT II.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Victoria ne cam garantează titlul!

Ne-ar fi enervat rezultatul, numai că cu acest punct echipa de pe 3 rămâne la 13 puncte în spate. Practic, dacă batem joi Lazio ne ducem la opt puncte peste locul 2 și la cel puțin 13 față de trei. Ceea ce, cu patru etape înainte de final, înseamnă promovare garantată – pentru că primele două merg în liga a 2-a – și, aproape sigur și locul 1. E clar că, matematic, Lazio ne-ar mai putea depăși. Dar, să fim serioși… Care ar fi șansele ca 1923.ro să piardă trei din patru meciuri în contextul în care a fost învinsă de numai șapte ori în 31 de partide? 🙂 Mai jos, meciul cu CC United în format complet.