BREAKING NEWS | Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter alături de fiica sa

Kobe Bryant
Kobe Bryant

UPDATE | Una dintre cele patru fiice ale lui Kobe Bryant, Gianna Maria, se numără printre victimele accidentului. Conform informațiilor din presa americană aceștia mergeau la un antrenament. Alături de o altă fetiță și de tatăl ei. Cele două micuțe jucau baschet…


Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit, scrie digisport.ro. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California, Statele Unite ale Americii. Bryant se afla într-un elicopter privat, alături de cel puțin alte patru persoane. Elicopterul s-a prăbușit și a izbucnit un incendiu. În ciuda intervenției de urgență a salvatorilor, nicio persoană nu a supraviețuit accidentului. Cauza prăbușirii este încă investigată de anchetatori.

bryant-loc-accident
  Imagini TMZ de la presupusul loc al accidentului

Kobe Bryant a jucat doar pentru LA Lakers

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA. Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers. Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.

Kobe Bryant a cucerit și două titluri olimpice, în 2008 și 2012, alături de naționala de baschet masculin a Statelor Unite ale Americii. Cunoscută sub numele de Dream Team. 1923.ro va reveni cu detalii despre această dramă. Dumnezeu să îl ierte!

Foto: pixabay.com