Daniel PancuRapid

BREAKING NEWS | Daniel Pancu a dat lista conducerii! Află cine pleacă

Daniel Pancu a anunțat că va face curățenie la club în această pauză de iarnă. Antrenorul de la FC Rapid 1923 este nemulțumit de numărul mare de jucători pe care îi are în lot. Tehnicianul giuleștenilor a anunțat că a înaintat conducerii o listă cu șapte jucători de care ar dori să se despartă în pauza competițională.

Daniel Pancu a vorbit despre lotul pe care și-l dorește

”Nu-mi pare rău că s-a întrerupt campionatul chiar dacă arătam o formă foarte bună. Mai avem câteva lucruri de aranjat pentru a arăta ca o echipă invincibilă în retur. Probabil vor pleca vreo șapte jucători. Un alt aspect care m-a deranjat a fost numărul foarte mare de jucători din lot. Mi-am exprimat de multe ori dorința de a antrena doar 24-25 de jucători (am avut 31 la un moment dat cu tot cu portarii). Toți antrenorii mari pe care i-am văzut, începând nu Mourinho, recomandă 22-23 de jucători.”

Daniel Pancu a dat lista cu cine vrea să plece

„Îmi place foarte mult să lucrez pe partea asta tactică: zece contra zece. Lucrând în tactica asta 2-3 antrenamente pe săptămână, asta înseamnă că la un număr de 27 rămân șapte jucători pe afară, jucători foarte nemulțumiți, pentru că e foarte urât ca unii să se antreneze și tu doar să faci alt lucru în spatele porții și de acolo pleacă foarte multe lucruri legate de atmosferă. Am dat lista conducerii (n.red. – cu cei șapte care vor pleca). Vom vedea dacă se rezolvă sau nu, pentru că sunt jucători sub contract cu noi”, a spus Daniel Pancu pentrurealitateasportiva.net.

Piriz ar putea fi în capul listei

Cu toate că Daniel Pancu nu a dat niciun nume, este de așteptat ca fotbaliștii care au evoluat mai puțin să fie în capul acesteia. Totuși, conform informațiilor strânse de 1923.ro, este posibil ca unul dintre cei șase să fie chiar Piriz. Jucător adus cu surle și trâmbițe. Cu toate că are cel mai mare salariu de la echipă, dar și cea mai mare cotă de piață, uruguayanul a avut prestații sub-mediocre și, se pare, se va încerca găsi o soluție prin care contractul să fie încheiat pe cale amiabilă. Posibile plecări, în funcție și de stadiul negocierilor cu Ioniță, Bud sau Alexandru, să fie Bonnin, Alami sau Dodoi. Rămâneți pe 1923.ro pentru informații și în 2020.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.