Victory Cup

Suntem o forță! Pădurarii DT II, demolată de 1923.ro! Niky Vasile, în mare formă!

1923.ro continuă drumul aproape perfect spre liga a 2-a a Victory Cup. Meciul din etapa a-4-a a play-off-ului, cu Pădurarii DT II nu se anunța deloc ușor. Mai ales că nu ne-am putut baza, din nou, pe oameni importanți. Nu e nimic, suntem o familie, chiar mai mult de atât, o forță, și ne putem descurca în orice situație. Doar că la pauză tabela arată 0-0. Niky Vasile, revenit, la primul meci în 2020 pentru 1923.ro, face risipă de efort, dar nu aduce schimbări pe tabelă. Nici Rizea, Badea, Panait sau Smărăndoiu nu-și reglează cum trebuie șuturile. Măcar dominăm clar. Adversarii se tem tot mai mult.

Nicolae Vasile, chef de fotbal, ca întotdeauna!

E de bine! După câteva minute de respiro, băieții arată și mai bine. Nicolae Vasile, fostul căpitan de la Rapid se enervează, ia o acțiune pe cont propriu și precum Raul al lui Real Madrid din finala Champions League cu Valencia din 2000 driblează tot, inclusiv portarul, și deschide scorul. Meciul rămâne echilibrat. Până când, alt stângaci, Badea, găsește plasa cu… dreptul! De la 2-0, Niky începe recitalul, cu încă o dublă, ajutat și de glezna fină a lui Gabrin. 4-0 și deja titlul de MVP e în buzunarul fundașului stânga. Hat-trick! „Băi, Alex, n-ai mai dat de mult un gol!”, îl instigă Adi Voicu de pe margine pe Rizea, care își calibrează șutul dintr-o lovitură liberă. N-a fost să fie… Dar ce contează?

Anton marchează din propria poartă pentru 1923.ro!

Vasile, Bagrin, Panait și Badea continuă recitalul ofensiv. Smărăndoiu e și el acolo. Numai că golul vine de unde nimeni nu se aștepta… de la Anton Oprea! Portarul marchează degajând din poartă în poartă. „Ce-ai făcut, băăăă, nebunule?! Nu ești normal!”, strigă Voicu de pe bară omului dintre buturi! O execuție pe care nici camera n-a prins-o cum trebuie… E golul campionatului și acum îi putem saluta pe cei de la Pădurarii, frumos, politicos și legal, cu palma complet deschisă, cu cinci degețele ridicate. Pe final intră și Chirvase care bagă un placaj un pic cam tare la prima atingere. Fault, iar Adi se cam supără pe mezinul lotului: „Băi Dani, aici suntem la fotbal, nu la rugby!”

Două meciuri, două victorii și putem să ne relaxăm!

Până la urmă, noi am ieșit mai prost. Pentru că Niky a fost lovit serios pe final de un adversar. Numai că el este ca o stâncă, iar refacerea va fi rapidă, ca întotdeauna. Ideea e că Pădurarii nu au motive să se plângă. Ba chiar pot fi mulțumiți că au marcat golul de onoare. Ne distanțăm la trei puncte de Lazio și urmează meciul cu CC United. Apoi avem duel direct. Două victorii ale noastre și câștigarea ligii 3A devine chiar o formalitate. Suntem o forță! Meciul, integral, este în filmarea de mai jos!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.