VIDEO / 1923.ro – ADA 12-0. Final de sezon regular fabulos pentru alb-vișinii

1923.ro
1923.ro

Nimeni nu se aștepta ca 1923.ro să aibă emoții în cadrul etapei cu numărul 22 de la Victory Cup, din seria 3A. Din postura de lider, ai noștri băieți jucau cu ADA, locul 11. Acolo, ceva oameni care știu cu mingea, dar prea puțin pentru a ne periclita, cumva, victoria. Cu toate că nu ne-am putut baza pe piese grele precum Romeo Stancu, Costi Berechet, Cristi Blezneac sau Andrei Ciolacu, tabela de la final este edificatoare. 12-0 sec și 1923.ro termină sezonul regular cu un golaveraj superb, de 115-40. Mai important, un total de 54 de puncte. Care se vor înjumătăți pentru play-off.

Nicolae Vasile a reușit un poker pentru 1923.ro

Cu Nicolae Vasile revenit și în formă de zile mari, așa cum a fost mereu fostul căpitan de la Rapid, în conturile noastre se strânseseră deja patru goluri. Atâtea a marcat Niky. Pe urmă, Badea și Chirvase au dat câte două. Eroul din meciul cu CC United a marcat și el odată, la fel ca Panait, care a deschis scorul și a dat al doilea gol al sezonului. De asemenea, fundașul-golgheter Alex Rizea și-a trecut încă o reușită în cont, pentru ca Diniță, la fel ca și Chirvase, să marcheze în premieră. 12-0 final și, chiar dacă tabela poate n-o arată, Vali Banu a avut câteva intervenții remarcabile în poartă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Dacă Lazio ia bătaie, intrăm cu șase puncte avans în play-off!

Final de sezon regular și urmează ce e mai dificil. Numai că primele două locuri promovează direct, iar 1923.ro stă bine rău de tot în clasament. Din start avem șapte puncte diferență față de locul 3, ceea ce este deja imens. Mai mult, așteptăm o victorie a Pădurarilor II cu Lazio pentru că, astfel, am avea șase puncte și față de locul 2 și am putea aborda altfel a doua parte a stagiunii. Acolo unde, pe lângă cele două echipe mai sus menționate, vom mai întâlni CC United, Ultras Team și Los Patrones. Să înceapă petrecerea! În 2019 se vor mai juca două meciuri.

Mai jos aveți video integral cu meciul!