REPORTAJ | 1923.ro, alături de Rapid Karate la final de 2019

Petrecere de final de an la un restaurant din Giuleștiul nostru drag. În centrul ei, Rapid Karate. Una dintre secțiile cele mai productive din punct de vedere al medaliilor câștigate pe care sportul rapidist le are.

Sărbătorirea sfârșitului de 2019 nu va dura prea mult, pentru că foarte mulți dintre sportivi sunt copii.

Chiar și așa, avem norocul să ne numărăm printre invitații acestor oameni minunați. Nu avem cum să nu fim prezenți. Imaginea de mai sus este grăitoare în ceea ce privește legătura strânsă, creată de-a lungul anilor între 1923.ro și Rapid Karate.

Sărbătoare Rapid Karate cu imnul pe fundal

Mereu am promovat valorile acestui sport nobil, pentru că așa e normal. În schimb, am primit o apreciere extrem de prețioasă din partea unor oameni de o calitate nemaipomenită.

De aceea, faptul că am petrecut împreună acest final de an este un eveniment extrem de important pentru noi. De altfel trăirile se pot vedea mai bine din fotografii și din video. Uneori cuvintele nu sunt nici suficiente și nici potrivite pentru a transpune vizual ceea ce simți. Mai ales când pe fundal răsună imnul Rapidului. Probabil cea mai frumoasă melodie pe care un iubitor al culorii vișinii o are în inimă și în minte.