Daniel PancuRapid

Pancu pregătește trecerea de la 4-3-3 la 4-2-3-1. Se trece de pe locul 3 pe 1?

Cu câteva zile înaintea sărbătorilor de iarnă, Daniel Pancu a postat pe pagina personală de instagram o imagine sugestivă. Chiar și în vacanță, antrenorul celor de la FC Rapid 1923, proaspăt licențiat A, se documentează. De data aceasta vorbim despre sistemul de joc. Nu am fi dedicat un întreg articol unei poze, dacă nu ar fi un detaliu extrem de important. Pancone a jucat în prima parte a ligii a doua în sistemul 4-3-3. Cel mai des. Reultatele, la trasul liniei de final de an calendaristic, au fost unele decente. Locul 3, promovabil de la baraj, și perspective bune pentru 2020.

Daniel Pancu, profesionist absolut

Pentru anul ce vine, Daniel Pancu anunță, prin intermediula cestei postări, că va schimba așezarea. Acum, probabil, gândurile sale se duc către rezultate mai bune. E firesc. Nu dor că Vasile Maftei a declarat că se aștepta la mai mult. E sigur și marele fost atcant vrea mai mult. A făcut o analiză a lotului, cel mai sigur, care oricum va suporta un proces de schimbare, și, prin urmare, a decis schimbarea acestui sistem. Cum Pancone de când s-a apucat de sport a fost în primul rând un profesionist desăvârșit, știe că una dintre cheile succesului este documentarea.

Totul pentru locul 1

În mod cert de pe 1923.ro veți primi toate informațiile și noutățile legate de modul în care Daniel Pancu și a sa FC Rapid 1923 va aborda a doua parte a sezonului. Deocamdată, există câteva certitudini, care au fost anunțate fie în cadru oficial, fie în altfel de cadru oficial, în sensul că au fost declarate de Daniel Pancu. Pentru a înțelege mai bine, le punctăm în ordine mai jos:

  • 13 ianuarie, reunire;
  • cel puțin patru meciuri amicale în primul stagiu din Turcia, cu doi adversari stabiliți deja, ȚSKA Sofia și FCU Craiova;
  • 7 jucători vor pleca și maximum 4 vor veni. Asta, conform declarațiilor lui Pancone.

Totul pentru locul 1!

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.