Victory Cup

VIDEO / Viitorul – 1923.ro 1-3. Protest prin fotbal

1923.ro a trebuit să se prezinte la penultimul meci din sezonul regular cu două absențe imense. Prima ar fi cea a lui Nicolae Vasile, pentru cumul de cartonașe galbene și a doua a lui Romeo Stancu. Ei bine, atacantul care a fost provocat în permanență în acest sezon a luat 11 etape fiindcă a înjurat… adversarii.

Analizând regulamentele atât de maleabile, poate că se găseau circumstanțe. Doar că avertismentul scris pe care Romeo Stancu îl avea și care a fost folosit drept alibi pentru o suspendare ridicolă fusese primit ca urmare a unei sancțiuni date după ureche. Pentru că, la meciul în cauză, Romeo nu a spus decât atât: „Rugați-vă să fi fost gol!”

Romeo Stancu, suspendare… amuzantă!

Faptă, se pare, încadrată la… amenințare. A luat 11 etape un om care avea numai trei galbene, dintre care două luate că nu a respectat anunțarea schimbării. Ăsta da comportament nesportiv! Nicio problemă, bine că cei care provoacă și apoi strâng între fese ața mov de la tanga din dotare, de… emoții, de teroare, sunt aproape intangibili și neavertizabili. În scris!

Andrei Ciolacu sparge gheața, Alex Rizea realizează dubla!

Nicio problemă, ne vedem de fotbal. Jucăm cu Andrei Ciolacu în atac. Cel care, la al doilea meci, sparge și gheața. Primul gol pentru 1923.ro! Trendo egalează cu, să recunoaștem, un gol de generic, moment după care meciul curge la o singură poartă. Nu nimerim spațiul dintre bare, atât de drag nouă, dar ne obligăm adversarii să facă fault după fault. Obținem, drept urmare, două lovituri de pedeapsă.

Pe care, specialistul Rizea le transformă cu maximă siguranță. Un 3-1 mai confortabil decât o arată, până la urmă, tabela. Și care a reprezentat realul protest al echipei noastre față de suspendarea primită de Romeo Stancu. Poate moralitatea înjurăturilor sale l-a avut pe i în față. Însă nu credem că e mai moral ca oameni cu suspendări să se perindeze prin această competiție, altfel decentă ca impact. Chiar dacă este una de amatori. Și nu ne referim la suspendări cum a luat Romeo.

Mai jos vă redăm meciul Viitorul – 1923.ro de la Victory Cup

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.