Transfer important în Giulești! Lazăr va juca la Rapid!

Sala Rapid
Sala Rapid

Transfer extrem de important și interesant realizat în Giulești! Nu la fotbal însă, ci la… handbal! Interul dreapta Ștefania Lazăr, în vârstă de 30 de ani, a sosit la Rapid București. Ea urmează să întărească echipa de handbal pregătită de Carmen Amariei, scrie pagina de Facebook a Club Sportiv Rapid București. Ștefania Lazăr a jucat la mai multe echipe din campionatul românesc. Acum, jucătoarea vine sub formă de împrumut, până la finele sezonului, de la Gloria Bistrița.

Lazăr așteaptă să debuteze în acest weekend

Ștefania Lazăr ar putea debuta în tricoul alb-vișiniu în meciul programat la finalul acestei săptămâni, de la Slatina. Pentru Ștefania va fi o ambiție suplimentară, dacă va fi introdusă pe teren. Asta deoarece în competiția anterioară ea a jucat chiar la CSM Slatina. Bun venit între rapidiști și mult succes Ștefania! Reamintim că în meciurile scurse de până acum în liga națională, Rapid nu a reușit să câștige decât un meci. Sperăm că acest transfer va fi unuld e bun augur și va aduce echipei mai multă experiență, dar și consistență în joc.

Meciul de debut al sportivei se va juca sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 11. Pe 1923.ro vei afla mereu ultimele noutăți legate de sportul rapidist!

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!