Slăbește rapid! Regula numărul 1: ridică-te din canapea și fă asta!

Slăbește Rapid
Slăbește Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Dacă iubim atât de mult tot ceea ce înseamnă Rapid, de acum avem și o rubrică specială: slăbește rapid. Nu e ceva complicat, nu e vorba de vreun mare secret, de aia începem simplu. Poate ai câteva kilograme în plus sau câteva mai… multe. Normal, ai vrea să le dai jos, dar crezi că e complicat, că n-ai timp etc… Ei bine, te înșeli cum nu se poate mai grav. Bun, nici dacă stai cufundat în canapea, cu telecomanda în mână n-o să prea arzi din caloriile care se află în vizită. Așa că, îți explic eu care-s cei dintâi pași.

Slăbește rapid cu cei doi pași de bază:

  1. Ai grijă la cât mânânci! Fii sincer cu tine, și dacă ți se pare că bagi ca migu’, fie redu porțiile, fie renunță la una dintre mesele mari;
  2. Îți trebuie și sport. Dar nu e nevoie să investești pentru asta, mai ales la început. Ia-ți o pereche de pantofi de alergare Kalenji din Dechatlon, la vreo 70 lei maximum, îmbracă-te cu cei ai prin casă și ieși la alergat. Măcar 3 kilometri pe zi, de trei ori pe săptămână.

Nu te aștepta la progrese șocante, dar o să vezi că începutul e extrem de interesant. Dacă nu vezi rezultatele într-o lună, atunci să mă fluieri pe mine! Și, mai cu seamă, să vezi ce apetit pentru a slăbi rapid îți dezvolți! Doar încearcă. Cu pașii de mai sus și o să vezi ce mișto este. Evident, de azi înainte, pe 1923.ro, vei primi și mai multe informații despre cum poți duce un stil de viață mai activ.

O să îți placă, de asta pot să te asigur. Pentru că tot mai multă lume se întreabă cum se mai slăbește rapid. Și, paradoxal, de cele mai multe ori, este mult mai simplu decât te gândești. Cel mai important ingredient este… organizarea!