Daniel PancuMircea LucescuRapid

INTERVIU | Angelescu a vorbit despre Pancu, Lucescu și implicarea lui Tudorache

Victor Angelescu a oferit un interviu exclusiv în ProSport în care a atins mai multe puncte sensibile de la FC Rapid 1923. În primul rând, acționarul majoritar al vișiniilor a discutat despre reacția lui Daniel Pancu de după meciul pe care rapidiștii l-au câștigat cu UTA, scor 2-0. Aceasta fiind a treia victorie la rând legată de FC Rapid 1923. Vă redăm mai jos o parte a poziției pe care Angelescu a luat-o vizavi de declarațiile lui Pancu față de primarul Tudorache:

„În mod clar aceasta este una dintre zonele în care Daniel mai are de lucrat. Un antrenor bun trebuie să gestioneze nu numai pregătirea lotului, ci și relaționarea cu conducerea clubului. Cu acționariatul, cu sponsorii, cu suporterii. Daniel încă nu înțelege pe deplin faptul că acest gen de reacții dăunează clubului, putând influența negativ relația cu sponsorii. Aceștia nu sunt în niciun caz atrași de scandaluri și disensiuni. Că să nu mai vorbim că așa ceva dăunează echipei în primul rând, după o serie de trei victorii consecutive”, a declarat Victor Angelescu.

Victor Angelescu, tranșant în privința implicării politicului

Legat de primarul Dan Tudorache și implicarea sa la echipă, acționarul a fost tranșant: „Domnul Tudorache este catalizatorul renașterii Rapidului (…). Este însă o inițiativa personală, pe persoană fizică, să zicem, fără nici o legătură cu politicul. Domnul Tudorache a înțeles importantă brand-ului Rapid și a readucerii sale la viață, în beneficiul comunității. Uitați… ceea ce m-a deranjat în ieșirea lui Daniel Pancu este, dincolo de momentul ales, faptul că a inclus practic Rapidul pe lista echipelor susținute de municipalități. Și nu este! Vă spun asta în calitate de finanțator și acționar al clubului!”

Mircea Lucescu trebuie să dea un răspuns până la finalul săptămânii

Nu în ultimul rând, Victor Angelescu a atins subiectul Mircea Lucescu și le-a dat o veste imensă suporterilor echipei! „Asocierea Rapid – Mircea Lucescu se datorează tot primarului Tudorache. Dan este cel care, în virtutea relației personale pe care o are cu domnul Lucescu, ne-a pus în legătură cu acesta (…). Experiență domnului Lucescu și imaginea pe care o aduce ne interesează, fără doar și poate. La sfârșitul săptămânii vom avea, sper, o discuție clarificatoare cu domnia sa, după care sper să putem avea vești pentru publicul rapidist și nu numai”, a încheiat omul care aduce banii la echipa vișinie.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.