Daniel PancuRapid

Daniel Pancu: „Avem cel mai bun lot din liga a doua, sunt absolut convins!”

Daniel Pancu nu se consideră vinovat pentru faptul că FC Rapid 1923 se află în afara locurilor promovabile în acest moment. Totuşi, tânărul antrenor ţine să precizeze că în contactul său nu există trecută o astfel de ţintă. După trei etape în care a câştigat doar un singur punct în faţa unor echipe din a doua jumătate a clasamentului, Rapidul întâlneşte un adversar care se află în aceeaşi zonă a ierarhiei. Se va duela cu U Cluj în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 2.

Ce a declarat Daniel Pancu despre posibila sa plecare de la echipă

„Eu nu am obiectiv în contract promovarea. Nu am nici șapte meciuri pierdute sau 10 câştigate la rând. Nu am niciun obiectiv, am un contract pe 3 ani aici. Am avut o discuţie cu jucătorii la Cheile Grădiştei în cantonament, 3 sau 4 iulie, într-o zi de luni a fost şi eram a şaptea favorită la promovare în momentul ăla dar când am început campionatul eram prima. Le-am spus nu am obiectiv promovarea în contractul meu, dar dacă Rapid nu promovează eu 100 la sută voi pleca şi îmi voi ţine această promisiune. În acest moment suntem o echipă fără spirit. O echipă care nu e demnă de numele Rapid. O echipă contestată din toate poziţiile„, este tranşant antrenorul giuleştenilor.

„Am încredere în jucători că vom rezolva singuri situația de rahat”

Alb-vişinii sunt la doar trei puncte de baraj, cu patru etape înainte de sfârşitul turului. Adversarii din această rundă, cei de la U Cluj, sunt pe poziţia a 12-a, la patru lungimi în spate. „Eu dacă mă simţeam vinovat în totalitate pentru ce se întâmplă aici, pentru binele Rapidului eram primul care pleca. Dar nu plec pentru că pe lângă că sunt un luptător, sunt foarte optimist şi am mare încredere în grupul ăsta de jucători că vom rezolva singuri situaţia de rahat în care suntem. Avem cel mai bun lot din liga a doua! Sunt absolut convins de asta!”, a adăugat Pancu.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.