Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae, atac la CNI: „Acolo culorile bat spre Ghencea, nu spre Giulești!”

Daniel Niculae a vorbit despre stadion. Suporterii Rapidului sunt deranjaţi că proiectul noului Stadion Rapid – Valentin Stănescu este foarte departe de aşteptările lor. De altfel, suporterii au criticat vehement proiectul şi au trimis mai multe scrisori deschise, una chiar premierului Ludovic Orban. Compania Naţională de Investiţii, CNI, este ordonatoarea de credite pentru stadioanele care se construiesc în Bucureşti în vederea EURO 2020, adică steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. Chiar dacă nu va fi deloc ieftină, arena din Grant nu respectă prea multe din ceea ce sperau ei. Inclusiv capacitatea este cu 5.000 de locuri faţă de vechiul stadion. 14.050 faţă de 19.100!

Daniel Niculae critică lipsa de voinţă pentru schimbarea proiectului

Prezent în platoul Digi Sport Mattinal, Daniel Niculae a vorbit şi el despre proiect, iar aprecierile sale nu au fost deloc pozitive.

Nu aş vrea să mai discut de stadioanele pentru Euro pentru că este un subiect sensibil. Nu-mi dau seama de ce nu se încearcă rezolvarea situaţiei la Rapid pentru că încă se mai poate. Nu e normal să fie o arenă mai mică decât cea dinainte pentru că un stadion nou crează o emulaţie extraordinară. Nici nu vă daţi seama ce poate însemna. Cel mai bun exemplu este cel al Craiovei, care are cea mai mare media de spectatori”a declarat Daniel Niculae.

„Spuneţi că Ghencea se va face la timp, nu? Normal, câtă vreme dacă te duci la CNI  de la preşurile de pe jos până la ce e pe pereţi, culorile bat spre Ghencea, nu spre Giuleşti. Văd că nici nu există interes în rezolvarea problemelor. Cei care vor beneficia de stadion ar trebui să se lupte pentru asta. Repet, încă se poate dacă se vrea, a mai spus Daniel Niculae, fostul jucător important şi preşedinte al Rapidului.

Stadionul Giulești – Valentin Stănescu

  • Preţ vechi 25.984.854 milioane euro
  • Preţ nou 39.499.366 milioane de euro
  • Valoarea estimată 121.131 mii lei, inclusiv TVA ( la cursul de 4,6616 lei/euro)
  • Valoarea actualizată 186.911 mii lei, TVA inclus ( la cursul de 4,7320 lei/euro)
  • Stadionul va avea o suprafață desfășurată de 40.522 mp
  • 14.050 locuri

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.