Daniel PancuRapid

CS Mioveni – FC Rapid 1923 1-5. Cine mai poate zice ceva de Pancu?

FC Rapid 1923, pe cai mari de tot! Tare am vrea să știm câți oameni au crezut în victoria asta. Noi am făcut-o. Am crezut în capacitatea lui Daniel Pancu de a mobiliza o echipă grav avariată în fața liderului care avea doar o înfrângere. Rezultatul, 1-5, este mărturia vie a energiei emanate de echipă. Sefer revenit în mare formă, cu un gol și două pase de gol. Cu Goge… fundaș stânga și marcator! Cu Hlistei… Golurile lui Mallo și Labeau, primele. Un veritabil festin fotbalistic.

Sigur, n-o să ne schimbăm părerea, doar datorită acestei victorii, că străinii din lot sunt cam degeaba. În sensul că nu joacă cu nimic mai presus decât tinerii români. Plus valoare zero. Numai că astea sunt alte discuții. Deocamdată să ne concentrăm atenția pe un succes răsunător, fiindcă de înfrângeri și eșecuri am vorbit destul la timpul lor.

Câți dintre voi ați schimbat o vorbă cu Daniel Pancu?

Suntem curioși acum câți îl mai înjurați pe Daniel Pancu. Câtă lume îl mai contestă? Știm, mâna de oameni care îl apostrofează crede, probabil, că a fost o întâmplare. Că am văzut astfel de opinii, nu de alta. Dar să crezi asta, în contextul dat și explicat de noi în introducere, ne scutește pe noi să facem oricare alt comentariu de bun simț. Evident este de ce. FC Rapid 1923, sub comanda lui Daniel Pancu, a arătat că are forță.

Poate nu doar terenurile au fost vinovate până acum pentru pașii falși. E clar că și Pancone a avut partea lui de vină. Însă oare nu e deplasat să considerăm că o dată cu potențiala lui plecare toate lucrurile se rezolvă? Nu știm câți dintre cei care îl contestă au avut plăcerea să discute cu el. Că să faci fotografii sau să iei autografe e ușor, nu refuză pe nimeni.

Victoria celor de la FC Rapid 1923 i se datorează lui Pancone

Daniel Pancu nu este principalul responsabil pentru această victorie, cum nu a fost nici principalul vinovat pentru rezultatele slabe spre catastrofale din etapele anterioare. Dar! Fără Daniel Pancu, noi credem că această emulație, din jurul meciului cu CS Mioveni, la mijloc de săptămână, nu s-ar fi creat vreodată.

Și atunci nu am fi avut sub nicio formă cum să ne gândim la un astfel de succes. Da, poate că ar fi venit o victorie, chinuită, la limită. Fără suflet, fără nerv, fără istoric. Dar oare ar fi fost la fel? Clar nu! Stați să vedeți ce pagini frumoase se vor mai scrie cu Daniel Pancu pe banca tehnică. Mai spune acum cineva ceva?

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.