NEWS ALERT / Andrei Ciolacu a semnat şi revine în vişiniu

Andrei Ciolacu

Andrei Ciolacu a semnat cu Centrul de Performanţă Rapid. El va pregăti grupa U16 a echipei conduse de Daniel Pancu. Atacantul de 27 de ani este momentan liber de contract şi a ales să preia o grupă de juniori tocmai pentru a-şi face „mâna” în vederea carierei pe care vrea să o îmbrăţişeze pe viitor, cea de antrenor. Fostul număr 9 din Giuleşti urmează cursurile şcolii de antrenori şi are, deja, luată, licenţa B. În drumul către licenţa Pro, atacantul trebuie să facă şi practică, iar acest moment pare propice.

Andrei Ciolacu a jucat pentru Rapid în toate competiţiile

Reamintim că fotbalistul a jucat în trecut pentru Rapid în nu mai puţin de cinci competiţii între 2011 şi 2014. Mai exact, Ciolacu a jucat în Liga 1, liga a doua, Cupa României, Cupa Ligii României, dar şi Cupa UEFA. În total, în Giuleşti, atacantul a adunat 69 meciuri şi nouă goluri. Iată comunicatul postat de Centrul de Performanţă Rapid imediat după ce Ciolacu a fost prezentat:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Bine ai revenit acasă, Andrei Ciolacu! Suntem bucuroși să vă anunțăm cooptarea lui Andrei Ciolacu în staff-ul tehnic al academiei. Rolul său va fi acela de antrenor al grupei de juniori U16. Chiar dacă este încă jucător activ, am decis de comun acord să facem acest pas, ținând cont de pasiunea sa pentru Rapid și pentru cariera de antrenor, pe care dorește să o îmbrățișeze în viitor. Îi dorim mult succes în noua sa carieră”

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Meci perfect făcut de vișinii!